Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zs.k

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsk édesanyjától örökölte a nagyjából egy éve kötött 1,5 millió forintos tőkemegtakarítási életbiztosítást, ami egészen pontosan 6 azaz hat forintot fialt ezidő alatt. Megtakarították a tőkét vagy sem? Na ugye. anyám meghalt. de előtte még nyert a lottón. kötött is a…..
GN egy egyéb szolgáltatóknál már jól bejáratott ügyfélszerző módszert tapasztalt a Tigáz üzletkötőinél. Egy idősebb rokona találkozott velük, akit statisztikai adatgyűjtés címen kérdeztek ki és írattattak alá vele tudta nélkül a szolgáltatóváltói szerződést…..
zs.k 2011.10.28 18:27:24
pontosan ugyanez történt velem is a héten. megjelent a Tigáztól a fiatalember egy hölgy kíséretében, nyakában jelvény, hogy ő a Tigáz felkent képviselője. szöveg: igénylem-e a Tigáztól a 6000 Ft-os visszatérítést és az olcsóbb tankolási lehetőséget? ha igen, akkor csak ezt a papírt kell kitölteni, és a Tigáz küld nekem egy ajánlatot, amire 30 napon belül kell válaszolnom. megkérdeztem, hogy hogyan kaphatok visszatérítést, ha nem is vagyok a Tigáz ügyfele? válasz: csak ki kell tölteni ezt a papírt (azokkal az adatokkal, ami a gázszámlán szerepel), és ha úgy döntök, hogy átmegyek a Tigázhoz, akkor megkapom a jóváírást. hát naná, hülye leszek elvesztegetni 6000 Ft-ot! megyek a gázszámlával, leírják a férjem nevét (mert ő az előfizető), a lakcímet, a következő kérdés: édesanyja neve? mondom, miért is kell megadnom a férjem személyes adatait egy ajánlathoz? mert ezeket az adatokat kell beírni a papírra. de már láttam, hogy én vagyok a tipikusan hülye akadékoskodó szarjankó. mondom neki, hogy hagyja itt a papírt, majd átbeszéljük a férjemmel, és mivel rajta van a telefonszáma, felhívjuk, ha élünk a lehetőséggel. hát azt nem lehet, ez egy egyszeri csak most lehetőség, most kell döntenem. ezeket az adatokat egyébként a Tigáz máshogy is meg tudja szerezni, csak mivel egy rettenetesen korrekt cégről van szó, ezért személyesen gyűjti be őket.
nem szeretem az ilyet. én már csak ilyen végtelenül lassú felfogású vagyok. valahogy mégis kiénekeltem a kezéből a papírt, hogy amíg végigjárja a házat átnézem. szó szerint ez áll rajta: meghatalmazás kereskedőváltáshoz, lakossági felhasználók részére. visszajött. mondom neki, hogy hiszen ez egy meghatalmazás kereskedőváltáshoz, nem ajánlatkéréshez info. mire ő: az nem érdekes, hogy mi van odaírva, mert ez csak az ajánlathoz kell. na mondom, hagyjuk ezt a dolgot, köszi. mire azt mondja, hogy hívjam fel nyugodtan a Tigázt, már volt másik ügyfél is, aki előtte felhívta a Tigázt, és neki van érvényes megbízólevele... papír nálam maradt. adatokkal együtt.
Tigázt felhívtam, nem vették fel.
most gondolkozom azon, hogy a fogyasztóvédőkhöz fordulok. mert azért ez így nagyon tisztességtelen.
persze a házból volt aki nem olvasta el, és aláírta. most rohangál a Főgázhoz és a Tigázhoz.