Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Felháborító és röhejes állásinterjúk

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
Felháborító és röhejes állásinterjúk 2011.11.07 17:19:36
Csalódott netbook tulajdonos és Asus szerviz egy ideje már levelezik, és bár mindketten előszeretettel idézgetnek a fogyasztói törvényekből, megegyezni csak nem sikerül. Tamás pénzt akar a szar munkáért cserébe továbbra is rossz ventilátor végett, a szerviz újabb javítást…..
Felháborító és röhejes állásinterjúk 2011.11.07 17:04:03
Már bizonyára mindenki kiszámolta, mennyivel fog (a biztosítójának) kevesebbet fizetni jövőre a kötelezőre, hogy aztán majd az állam elvihesse a kedvezményt. Na de hagyjuk a létfontosságú államigazgatási feladatokat másra, az első bejelentkező, Gábor az Allianznál van 3 éve,…..
Felháborító és röhejes állásinterjúk 2011.11.07 17:01:42
Egy újabb kuponos akció, ezúttal a Tsoonaminál nem sikerült beváltani a BS Travel horvátországi utazását:Még 2011 tavaszán vásároltunk a http://www.tsoonami.hu/ oldalon egy olyan kupont, amivel egy hetet tölthetünk egy zadari apartmanban (Horvátország). Jó előre még márciusban…..
Elképesztő állapotok uralkodnak az Örs vezér téri trolltemetőben. Naiv ügyél egyszercsak azon kapta magát, hogy egy békávés állja útját, aki a felé mutatott bérletet két kézzel meggyűrögette! A kézrátételes rontást sikerült agyhullámokkal visszaverni, de a…..
Felháborító és röhejes állásinterjúk 2011.11.04 12:24:34
Állásinterjúra mentem egy céghez. Vezetői személyi asszisztenst kerestek, nyelvtudással. Az interjú, és maga a munkavégzés helyszíne is a világ végén volt, de már ez sem érdekelt, és egyébként is tetszett a pozíció, a körülmények. Az interjú jól sikerült, bekerültem…..
Nemcsak sikertelen, gáz interjúk vannak. Néha vicces történetek is megesnek:Egy ismerős lánytól az állásinterjún megkérdezték, hogy beszél-e angolul. Erre mondta, csak annyit, hogy "I love you" és "Fuck you". Az öreg fazon majdnem leborult a székről, annyira…..
Egy olyan állásinterjún voltam, amit egy kávézóban tartottak. A telefonban bruttó 150-170 ezer forint plusz cafeteriát ígértek. Mire megérkeztem, ez az összeg lecsökkent bruttó 100-ra...és nuku cafeteria."Majd talán a jövőben beszélhetünk róla, induló vállalkozás,…..