Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MagicThunder

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Malfoy Kihívás 7. nap 2011.10.20 19:00:00
A kiválasztott Malfoy: Lucius! A párja pedig: a Kiválasztott!CÍM: Rejtett érzelmekCSAPAT: LuciusKULCS:"És te azt mondanád éppen, hogy ő nem szerethet téged,mikor mint a folyó, elönti a bizonyság a szíved"(Koncz Zsuzsa: Susanne - Leonard Cohen alapján)JOGOK:…..
MagicThunder 2011.11.22 15:26:44
Kedves Író!

A történet nem volt rossz, de igazság szerint engem egyáltalán nem ragadott meg. Nem is tudom, a stílusa nem volt elég kifinomult - szerintem Harry nem így gondolkozik. Voltak benne furcsa szóhasználatok, kifejezések, egy-két helyen pedig észrevettem, hogy a múltról jelenben írsz - teljesen logikátlanul, hiszen a környezetében pedig múlt időt használsz.
Pl.: "Ez gondolatban szépen is hangzott, csak ma este annyi rossz történt velem, hogy ez már koktélcseresznye volt a hab tetején."
Inkább "aznap este":) Tehát ez zavaró volt. Mondjuk itt a mondat 1. része sem megnyerő.

Jöjjenek a pontok:

Kulcs: 5 - Ez teljesen rendben volt.

Karakterek: 2 - Sajnos. A szereplők eléggé OOC-k voltak. Luciustól nagyon idegen ez a viselkedés, amit Harryvel szemben tanúsított - arról meg nem is beszélek, hogy engem személy szerint undorított, hogy már a 12 éves Harryre szemet vetett. Harryt pedig szerintem túl keménynek ábrázoltad; szerintem kicsit több érzelmet kellett volna belevinned.

Cselekmény: 3 - Alapvetően a helyzet egy jó ötlet, a cselekmény is... szebben lehetett volna kivitelezhető. Azt kell mondjam, inkább a vége nem tetszett. Az "akcióhoz" gyorsan eljutottak, és a végén sem volt szerintem jól megoldva a kivégzéses dolog. És a pincében a szereplők is többet beszélhettek volna.

Történet: 3 - Az ötlet jó volt, de nem sikerült sokat kihoznod belőle:( A szereplők jelleme nekem zavaró volt, a fogalmazásoddal is van egy pár baj, és a cselekmény sem volt túl kidolgozott. Amúgy nem volt rossz, de nem is olvasnám újra. Viszont az alapötlet ígéretes - esetleg ha újraírnád a történetet, jobban kidolgoznád, szerintem jó sztorit alkothatnál:)

Sok sikert az íráshoz!:)

MagicThunder
Malfoy Kihívás 8. nap 2011.10.21 19:00:00
Draco a lehető legváratlanabb személynél talál békét és nyugalmat...Cím: Lélektől lélekigCsapat: Draco csapatKulcs: „És te azt mondanád éppen, hogy ő nem szerethet téged,mikor mint a folyó, elönti a bizonyság a szíved” (Koncz Zsuzsa: Susanne)Jogok: Az enyémek.…..
Malfoy Kihívás 9. nap 2011.10.22 19:00:00
A Malfoyok vonzerejének senki nem tud ellenállni - Scorpius szerencséjére...CÍM: Ember tervez, Ámor végezCSAPAT: ScorpiusKULCS: "És te azt mondanád éppen, hogy ő nem szerethet téged, mikor mint a folyó, elönti a bizonyság a szíved." (Koncz Zsuzsa: Susanne)JOGOK: A…..