Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vincent vendégszerző

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülünk, Vincent? Bevándorlók 2015.06.03 13:00:07
Egy szír és egy koszovói menekült baktat a Magyar Munkahely felé. Egyszercsak odaérnek egy óriásplakáthoz, mire megkérdi a koszovói a szírt, Idegen Nyelven:  - Te szír! Mi a tököm van odaírva? - Mittudomén. - mondja a szír. - Nézzük meg iPhone-on! - Kacsint a szinte csak…..
Örülünk, Vincent? Mi az irány? 2014.11.19 15:18:39
Jelentősen több publicisztikát olvastam el az elmúlt hetek tüntetéseiről (kb. a netadóssal kezdve a József nádor téren), mint amennyit érdemes volt. Most én is leírom a véleményem. Az utóbbi másfél napban (november 18-a estéje van) egy csomó minden arról szólt, hogy a…..
Mindenkinek meg kell értenie, hogy ha kormányra kerülünk, nincs több lopás. Annak, aki először belenyúl a kasszába le lesz vágva a keze Pokorny Zoltán, 2010. március 17...
Az ellenzéknek is támogatnia kellene a kormányt Csizmadia László CÖF 2014. július 18...
Bátorkodtam elmenni egy hajléktalanszállóba, ahol 10 férfi közül 8-nak a története úgy kezdődött, hogy amikor elváltam. Ezért senki nem felelős? ... Amikor külső társadalmi nyomásra vagy más csoportok nyomására a családon belüli, hozzátartozókon belüli erőszakról…..
az offshore cég bejegyzésének oka lehet nem az adókimentés, hanem az, hogy egyszerűsítsék az ügyintézést. meg kell különböztetni tehát az offshore cégeket azoktól, amelyek offshore paradicsomban létesültek Fónagy János, 2014. június 19...
Orbán Ráhel gyakran megfordul az NGM helyettes államtitkárságán is, ahol egyre többen nagy becsben tartják szaktanácsait Index.hu 2014. szeptember 15...
A globális kapitalizmus Földet átfogó, hisztérikus mozgásainak mértéktelensége az e korszakokat meghatározó biológiai szörnyek rendszeres felbukkanásának legfőbb és legmélyebb oka. Bogár László 2014. szeptember 23...
Magyar Köztársaságország Kormánya Orbán Viktorminiszterelnökrészére Tisztelt Miniszterelnök Úr! Kérem, ne rabolja ki „élelmiszer jellegű bolti vegyes kiskereskedelem” tevékenységi körű vállalkozásomat! Mivel Ön főállású politikus 1989 óta – én ugyanekkor kezdtem…..
Generációm, a 40-55 éves korosztály ez. Mire mi oda jutottunk, nagyapáink Capitalyjából csak mutatóban volt meg egy-két példány, a mi meghatározó táblajátékunk a Gazdálkodj Okosan. És úgy néz ki, a játék mondanivalója a mai napig hat. Ennek a generációnak jó néhány tagja…..
Eheti förmedvényünket Érvsebész olvtárs jegyzi. Íme: A költészet, ha minőségi, igazán addiktív. Új impulzusokat keresve találtam rá a Magyar Királyi Hírlapra, amely széles spektrumról válogatja kedvenceit, így pl. Ricsi és Bakos Mihály mátészalkai parasztorvos mellett…..
Hát azért áldoz a nemzet ezen ínséges időkben erőn felül a parlamenti giccsgárdára, hogy az, midőn hí’ a haza, rejtekében kushadjon? Ha megtörténhet az, ami a minap az ország házában, mi lesz a kivívott értékekkel: a nerrel, a fülkeforral, a zanzarezsivel, a trafik és a…..
Vitéz Kőbányai Világos műve:A vincentek között időről időre elindul a vita, hogy milyen program mentén kellene is megújítani / élhetővé tenni, satöbbi kicsiny hazánkat (különben meg fiatalon nehéz jó melót kapni Nyugaton, öregen meg már menjen a rosseb). Egységes…..
Olvasom egyik legkedvesebb színházi megmondóemberünk legújabb megmondását.   Vidnyánszky Attila nyilatkozatában említett garancia, mely szerint a 2009-ben regnáló döntéshozóknak önkormányzati törvénymódosítás keretében kellett volna megtiltani a…..
A CIG Pannónia részvényeivel jelenleg a kibocsátási árfolyam alatt kereskednek a pesti tőzsdén. Mostanra az alapítók többségének kezdeti befektetése többé-kevésbé megtérült úgy hogy közben megőrizték a befolyásoló részesedésüket a 38 milliárd forintos tőzsdei…..
A CIG Pannónia Életbiztosítót  ̶  a honlapján hozzáférhető tájékoztató alapján  ̶  „2007-ben elismert magyar közéleti személyiségek alapították és kiváló hazai szakemberek vezetik”. A cég vezérigazgatója Gaál Csaba, az igazgatóság elnöke…..
— Szia, Gyuri, lenne egy kis problémám. Beteg a ló.— Azért, Viktor, mert szénával eteted! Térj át az abrakra, és rendbe fog jönni!  — Adjon Isten, Gyurikám! Család rendben, de ez a ló, ez még mindig beteg.— Viktor, megmondtam, hogy adjál neki nyalósót, vagy nem mondtam…..