Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saszbath

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kevés lelkileg labilis, gyenge, unatkozó, gyáva pasi garázdálkodik a netes társkeresőkön. A fejlesztők sajnos még nem találták ki azt a módszert, azt a programrutint, ami hatékonyan kiszűri őket, még beszólásuk előtt kipenderíti a komoly ismerkedők teréből. Sokak…..
Appleblog Olcsóbb lett az iPhone 2008.04.16 08:27:28
Na, ez most nem a német trükk, ahol ugye 25 ezer forintos havidíj mellé már olcsón adják az iPhone-t, a brit O2 valóban csökkentette a mobil árát, a változás mindegyik előfizetést érinti. Száz font nem kevés, 31 ezer forint, ennyivel lett olcsóbb a 8 gigabájtos modell, mostantól…..
Budapest Száksz Napirokkant 2008.04.14 08:57:00
A korán elhalálozott Colin McRae is így kezdte, egy nagyon szép boxermotoros Subaruban. Ki tudja, talán Gergely megörökítette az első, a jövőben önmagát legendává kinövő rallysunkat...Bársonyosan csodálatos hétfőt kívánok. ..
Egy vallomással kezdem: azóta szeretnék babtáblát, amióta egy kollégámnál láttam egyet kábé fél éve, de mindig lusta voltam megrendelni. Aztán kaptam egy emailt a Babtábla.hu-tól, hogy tesztenénk-e, mert kölcsönadnak egy-két babtáblát. Igent mondtam, az egyiket én vittem…..
Egy újabb szuperdurva lehúzásfajtáról kapott jelentést a Homár Iréntől. Másodszor pótdíjaztak le autópályahasználatilag, pedig mindkét esetben fizetett. Matrica azonban már nincs, úgyhogy a benzinkutas azt gondolhatta, nyom nélkül sztornózhatja a vásárlást. Vagy…..
Új MÁV blog Korrekt kalauz. 2008.04.01 08:12:00
Ilyen embereket minden vonalra!!! Tisztelt Máv Start, ezt a levelet egyidőben megküldöm a M.Á.V. internetes blogoldalnak is.   Sok kritika éri (általában teljesen jogosan) cégüket, vagy épp az alkalmazottakat a nemtörődömségük, tehetetlenségük, viselkedésük miatt. De én…..
velemenyemvan.freeblog.hu oldalon találtuk ezt a post-ot is. Figyelemreméltó a pénztáros hozzáállása. Bezzeg, amikor sztrájkolnak, hogy tudják a törvényt.... Szombaton este a Nyugati pályaudvarnál készültünk jegyet venni anyukámmal a kecskeméti vonatra. Mivel a legközelebbi…..
Gondolatok a könnytárból Führer 2010.01.30 08:00:00
77 éve (1933) nevezték ki Hitlert kancellárrá.A világgazdasági válság éveiben, Németországban a munkanélküliség, az életszínvonal csökkenése, a kis- és középvállalatok tömeges tönkremenetele radikális változások követelésére mozgósította a tömegeket. A…..
Tudósaink még dolgoznak rajta, van-e értelme az internetes alsónemű-próbafülkének, bár tutira kattintékony. Az egyszerűen használható flesses oldalt egyértelműen férfiakra optimalizálták, bár akkor logikus lépés lenne a több választható modell és a korlátlan zoomolási…..
saszbath 2008.01.24 19:22:41
Index anyánk címlapját is megjárta az a videó, amiben Tom Cruise a Mission:Impossible zenéjére mesék a szcientológiáról, meg osztja az eszet úgy mindenről és néz hozzá nagyon félelmetesen, hogy a nevetéséről ne is beszéljünk - a szomszéd macskája azóta nem alszik, mióta…..
A legújabb hírek szerint a Spirit Mars-jármű felvételein élet nyomát mutatták ki. No nem egészen olyat, amilyenre számítottak, hanem rögtön egy komplett jetit (mások szerint ez Oszama Bin Laden, esetleg a koppenhágai tengerparti sellőszobor élő modellje)...
saszbath 2008.01.24 17:04:37
Ismerünk mindannyian olyan férfiakat, akik nem tudnak mit kezdeni a lekoptatás nemzetközi intézményével, és csak nyomulnak. Hirtelen megszűnnek az intim terek, a lány félni kezd. A filmekben jön egy hőstípus, aki eléggé kékszemű és erős, hogy elintézze az ilyen ügyeket.…..
Megjelentek az első képek KITT-ről a készülő új Knight Rider sorozatból. Szerintem az első sokkal, de sokkal jobban nézett ki, mint ez. No majd meglátjuk.Michael Knight visszatér, de a főszerepet a fia fogja alakítani...