Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kb2112

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Például erre is jó a blog. Körülöttem mindenki a csillagok között jár a filmtől. Sejthető: én nem. Szeretem a sci-fit. Olvasni, nézni. Szeretem Nolant. Az Interstellart nem szeretem. Indokaim is vannak, erősen spoileresek, aki nem látta, ne olvassa! A film első, szinte…..
Bevallom, amíg volt időm (és ingerenciám), szívesen néztem zenés tehetségkutató műsorokat. Elég öreg vagyok arra, hogy ebbe még a Ki mit tud? is beletartozzon, de hogy kurrensebb példákat is felhozzak, belenéztem az X-Faktor, a The Voice, a Csillag születik és már nem is tudom,…..
Cseh filmet fordítani mindig élmény, és nemcsak azért, mert kitűnő lehetőséget nyújt e gyönyörű nyelv gyakorlására (és frissítésére), hanem mert ők valahogy nem felejtettek el (jó) filmeket csinálni az elmúlt húsz évben. Ez most is így volt, szinte minden percét élveztem,…..
Valahogy nem sikerül karácsonyi hangulatba keverednem, pedig csütörtökön este még a fát is feldíszítettem, kicsit csak persze, de mégis, csak hogy legyen, ha a kisfiam itt lesz velem a két ünnep között. A fenyő illata is csak egy félmosolyra volt elég. Azt hiszem, most van az,…..
A magyar gazdaság(politika) naszádján a jelek szerint végképp elszabadult a hajóágyú. Az elmúlt napokban valami fékeveszett és már-már elmebajt idéző adókivetési düh lett úrrá a matrózokon. Mondjuk nem csoda, amikor a kapitány és az ő első tisztje összevissza beszél,…..
kb2112 2011.11.01 19:15:38