Regisztráció Blogot indítok
Adatok
önkényes mérvadó

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem bírta elviselni a komondort ért vádaskodást, ezért visszaadta képviselői mandátumát. „Szörnyen sajnálom, hogy így történt, tönkretettem egy életet, bántottam egy családtagot, aki ráadásul teljesen védtelen” - nyilatkozta a fideszes képviselő, Fülöpháza…..
önkényes mérvadó 2013.11.06 18:30:55
@vantaan: @aril brikha: A Kétfarkú Kutya Párt a saját programját valósítja meg, nem ártja bele magát nőverő vakkomondorok családi ügyeibe. Most éppen természetet véd, de keményen!

m.youtube.com/watch?v=pJPMpt6QDGk
Lázár János további, legalább 30 százalékos gáz- és áramárcsökkenést szeretne 2014 nyaráig. A Fidesz láthatóan nagy reményeket fűz a rezsicsökkentéshez, a januári 10 százalék után tovább nyomná lefelé az árakat, és a fogyasztóknál emiatt jelentkező megtakarítást a…..
önkényes mérvadó 2013.02.06 08:48:04
A megrendelő, az azeri kulturális minisztérium szerint kizárólag békés célú felhasználásra kell a megrendelt 5 ezer balta. Ergoyan Morgalicsuk elmondta, a közelgő azeri állami ünnepségen adják át az aranyozott baltákat, amelyekbe majd belegravírozzák a kitüntetett nevét. "Az…..
önkényes mérvadó 2012.09.08 18:55:48
@Shlomo Morel: Önnek az orra... hm... az orra... nagy.
önkényes mérvadó 2012.09.09 08:31:02
@Ad Dio: "Mondhatni aljas dolog ilyesmivel viccelni."

Pontosan így van! Nekem forgott a gyomrom, mikor az újságírók kérdésére válaszolva Orbán belenevetett a kamerába.

Orbán, növeszd vissza az agyadat! Ad Dio, szólj Orbánnak, hogy aljas dolog ilyesmivel viccelni!
önkényes mérvadó 2012.09.09 08:42:04
@reccs: "Az egyik (aljasság) a másikra nem jogosít fel."

Az MTVA-nak is szólhatnál, hogy az, hogy más országok kiadtak más gyilkosokat korábban, az még nem jogosít fel ugyanilyen aljasságra senkit, és nem is indokolja, még relatíve sem. Orbán és a Fidesz nem azért kapott kéthatrmadot, mert nem ocsmányabb, csak ugyanolyan ocsmány, mint az ellenfelei.
Nagyapai ágon bankár, MTK drukker, és Gyurcsány Ferenc is megtalálható, anyai ágon bodzakereskedő és melegburkoló gazdagítja a családfát, ami alakra inkább menóra. A Jobbikos politikai belharcok kereszttüzébe került Szegedi Csanád családfájának részletes elemzése…..
Moszkvában, Brezsnyev combcsontjai között bukkantak az egykori pártfőtitkár hiányzó darabjára, amely félreérthető pozícióban hevert. Az úgynevezett Brezsnyev 69-es formátum bevett szokás volt a hetvenes-nyolcvanas években. A pártvezetők műszálas öltönyben egymásra…..
Nyírő Józsefre bukkantak a határon egy román drogfutár szervezetében. Az eset körülményeit a Terrorelhárító Központ (TEK) bevonásával vizsgálják. Forrásaink szerint román drogfutárokat bíztak meg az író hamvainak határon való átjuttatásával, ám az egyikük a rajta a…..
A kormányfő nemcsak a forintot gyengítő nemzetközi erőknek üzent hadat, de Mordornak is. Nem kizárt, hogy a térség valutáiról is leszakadó forintromlásnak mégsem nemzetközi országbedöntő összeesküvés áll a hátterében, hanem sokkal rosszabb. „Ha gyanúnk beigazolódik,…..
önkényes mérvadó 2011.11.29 07:52:14
@francoska: A következő választást 4/3-dal fogjuk nyerni (2/3 itthon + 2/3 határon túl). A Ti körzetetekben is, és ezt nyugodtan veheted fenyegetésnek!
m.blog.hu/ku/kutyopressz/image/barmitmegigerunk.jpg