Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naiv legényke" (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülünk, Vincent? Dísztávirat 2012.02.17 18:17:00
Őexcellenciája Német Nép, a Németországi Szövetségi Köztársaság szuverénje részére Magyarország, 2012. február 17.Tisztelt Kolléga! Engedje meg, hogy őszinte jókívánságaimat fejezzem ki abból az alkalomból, hogy Önnek volt morális tartása, ereje és bátorsága ahhoz,…..
Melyik európai uniós, nem posztszocialista országban tudjátok elképzelni, hogy a) egy demokratikus kormány belügyminisztere a szélsőjobboldal vezérével nyilvánosan vitatkozzon b) az egyik legjobb állami egyetemen, amelyet c) az ország legismertebb politikai elemzője vezényel,…..
„Egyszerű gondolkodás, egyszerűség, simplicity kell” - mondta Orbán Viktor jobbkeze, és ott helyben faékké alakult. Ezzel a mondattal és némi röhögéssel el is intézhetnénk FuraGyurka tegnapi hakniját, mert a valóságot képletesen fedi, de akkor megfosztanánk…..
A filmet és a politikust, mikor beszél hozzánk azért szeretjük, mert elvarázsol. Mert olyan szépen hazudik nekünk a valóságról. Szeretjük, ha erről a maga teljességében megismerhetetlen, sokszor dögunalmas, sűrűn kellemetlen valóságról egy kicsit megszépítve mesél,…..