Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mekkora_birka_vagy

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Mekkora_birka_vagy 2011.10.27 23:37:39
Atya. Úr. Isten. Te idióta, te. Mindenki előtt felmossa veled a padlót, lealáz a sárga földig, szemtől szemben lekurvaanyáz, szétkúrja a kezedet, és egy blogon picsogsz, meg elmenekülsz a munkahelyedről, ahelyett, hogy évekre felültetnéd a szopórollerre???

Elmagyarázom:

1. körben feljelentés súlyos testi sértésért + becsületsértésért + rágalmazásért. Majd a rendőrök meg a bíróság kisakkozza, hogy gondatlanságból, vagy szándékosan követte el a testi sértést, és hogy mennyit kaphat. Ha büntetlen előéletű, akkor nagy valószínűséggel megúszná felfüggesztettel, de ahogy leírtad, hogy mennyire be volt fosva a kórházban, szerintem épp elég büntetés lenne neki végigszopni a tárgyalást.

2. körben munkaügyi per a táppénz miatt kiesett bérért, orvosi költségekért, stb..

3. körben polgári per becsülethez és emberi méltósághoz fűződő személyiségi jogok megsértése miatt.

3-ból 2 perben tuti nyert ügyed lenne (a polgári pert talán megúszhatná egy nagyon jó ügyvéddel).
Felfogtad, te szerencsétlen?

Ja, és természetesen ha lennének tökeid, akkor a 0. körben közvetlenül a kurvaanyázás után, de még az ajtócsapkodás előtt egy jól irányzott balegyenessel lenyelethetted volna vele a metszőfogait. Lehet, hogy akkor is eltört/megrepedt volna pár csont a kezedben, de azért éreznéd a különbséget egy olyan törés, meg a mostani törésed között.
Gyáva, beszari alak vagy. Pont az ilyenek miatt mint te, hiszik azt a magyarországi munkáltatók, hogy ők az atyaúristenek, meg ők szarták a spanyolviaszt.