Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T. ember

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon mennyire erős gyomor kell egy viszonylag hosszú humoristakarrierrel rendelkező párosnak, hogy a biztos munkahelyért cserébe arcon köpjék saját magukat, és felvegyék a köztévé Obersovszky-tempóját? Bevallom, fogalmam sincs, de amit tegnap véletlenül elkaptam az M1 Szálka,…..
T. ember 2014.04.05 16:44:19
@SmittyB: Tökéletes reakció, köszönöm, hogy alátámasztottad a hozzáaszólásomat. :D Semmi érv, vagy érdemi mondandó, csak olcsó személyeskedés, ráadásul a fantáziátlan változatból. A kedvencem, ahogy az Emberke kicsinyítőjelzővel illeted a nicknevemet, ezzel jelezve, hogy mennyivel többnek érzed magad nálam. :D

A pihentetést, illetve a második részt - ahol gyáva vagyok - viszont konkrétan nem értem. Azért szól be nekem egy SmittyB nevű valaki, mert nem az igazi nevemet használom, egy internetes fórumon? Ez nem lehet komoly. Szóval akkor mi a probléma azon kívül, hogy nem értesz egyet velem?

Bírom azt is, hogy egy hozzászólásomból komoly személyiségjegyi következtetéseket vonsz le, minthogy gyáva vagyok. Hallod ilyen képességekkel dolgozhatnál a titkosszolgálat kriminálpszichológiai részlegén, mint vezető analitikus.

Azt tudod, hogy nem muszáj reagálni, ha nem tudsz érteleset írni, ugye? Vagy süllyedjek le én is a szintedre, és válaszoljam azt, hogy: "menjél inkább hegeszteni Kovácska"? Van annak értelme?
T. ember 2014.04.09 21:55:41
Ha ez neked érdemi hozzászólás, akkor valóban ostoba hülye vagy. Idézgetsz tőlem becsülettel, de egy választ nem kapok.

Idézek én is, talán azt megérted majd.

"És a végére az érdemi válasz: Gondoltam az előbb, leírom mivel nem értek egyet, de aztán rájöttem hogy idézhetném az összes mondatod, így inkább tömörítettem: faszság." - ez volna az érdemi válasz? Leírtad újra, hogy faszság, és, hogy ugyan volt, de már nincs kedved válaszolni. Kibaszott érdemi hallod.

Ezt meg én sem hagyhatom ki, mert komolyan vicces:
"ezek a gondolatok pedig csak arra érdemesek, hogy kinevessék, és utána elintézzék őket egy mosolygós hangulatjellel kísért sértéssel."
Nézd meg a te írásaid és az enyémet...aztán menjél inkább hegeszteni!" - ezzel kapcsolatban két dolog:

1: megnéztem az írásaidat, és az enyémeket, és meglepően tapasztaltam, hogy - ugyan hangulatjel nem volt nálad - de el lett intézve egy-két sértéssel. Idézem a válaszodat, nem kell görgetned: "Ekkora faszságot így szombatra! Emberke nyugodtan pihentethetted volna még ezt a nicket!
Ha az eredetivel nem mersz ekkora baromságot írni, akkor nem csak hogy ostoba, hanem gyáva is vagy...így gondolom szombat délután."

Szóval izé. Megnéztem. Azt mondtam, hogy valaki sértéssel fog reagálni. És így lett. De arra nem számítottam, hogy az arcomba tolják, hogy igazából én vagyok az, akinek a Fidesz szimpatizánsokat tartom. :D

2: mi az, hogy menjek hegeszteni? Ennek nincs értelme. :D Tündérkém, a te neved a Smitty, ezért bátorkodtam megejteni a hegesztős viccet. Rossz volt. De azért látod, hogy ez konkrétan olyan, mint, amikor a kövér gyerek azt mondja neked az oviban, amikor lekövérezed, hogy te vagy a kövér, pedig te nem is vagy az? Ugye látod? :D Kizárt...