Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lovilali

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Visszavonni a Kossuth-díjat azoktól, akik méltatlanná váltak rá? Mekkora ostobaság ez már megint! És persze itt nem a szerencsétlen, holokausztkárosult Kertész Ákosról, nem az adócsaló bohócról, Sass Józsefről van szó, hanem azokról a százakról, akik nem tettek semmi…..
1956.11.04. 7.43 Itt a Szabad Európa Rádiója, a Szabad Magyarország Hangja! Hírszolgálatunk következik. Nagy Imre miniszterelnök ma reggel 5 óra 20 perckor drámai bejelentést tett a budapesti rádióban. Bejelentése a következőképpen szólott. A Szabad Európa Rádió adásának…..
Lovilali 2011.11.04 14:26:34
@Anteovin:
Nem hiszem, hogy a magyar forradalmárok, Kossuth és Nagy Imre az én védelmemre szorul, de mivel a kezem ökölbe szorult a szövegdere, ezért reagálok.

1956-ban a világ kommunistái, köztük sok félrevezetett jószándékúval (mint Nagy Imre is), először látták a saját szemükkel, mekkora hazugság az egész kommunista (szocialista) ideológia, hogy az egész semmi másról nem szól (ma sem, ott ahol még létezik), mint népek leigázásáról és a diktatúráról, nyomorról, a féktelen terrorról, tömeges gyilkosságokról a hatalom parancsára.

1956. magyar forradalma nélkül nem lett volna "enyhülés", "puha diktatúra", és az egész szocialista világdiktatúra sem bukott volna meg atomháború nélkül 1989-ben.

Kossuth és 1848. nélkül meg Kiegyezés nem lett volna és Magyarország azt követő, példátlan fejlődése sem. De ez már hosszú lenne....

@AczélGyuribácsi:
"a magyar sajtót bitorló idegenszívű kozmopolita banda"

Kár így fogalmazni, mert csak megosztjuk vele a kommunista maffiával szemben állókat. Egyetértek veled, igazad van, de beszéljünk csak bolsevikokról, kommunistákról, "szocialistákról". Ők tartják kezükben ma is a néptől ellopott vagyonból a sajtót és még szinte minden folyamatot. Lássuk világosan, kik ellen kell fellépnünk, ha ki akarunk kerülni a gödörből! Volt egy igen okos római törvény: "Idegen megszállás alatt szerzett vagyon az államé." - sok mindent megoldana az alkalmazása. Persze az a kevés néhány, aki jogosan szerezte akkor a vagyont, bizonyíthatná az ellenkezőjét a saját esetében.

Egyébként szerintem is csak percekig lesz
már címlapos a blog. Nemsokára jön a Telefon...
Az egyetlen lehetőség, hogy a demokratikus ellenzék összefog, és közös jelölteket állít, akik az összes egyéni szavazatot begyűjtik. Emellett listán megkapják a maguk listás szavazatait. Múlt héten Magyarországon jártam, és többek között a Demokratikus Charta egyik…..
Lovilali 2011.10.27 15:13:14
"Az én véleményem szerint a liberális szavazók simán cserbenhagyták a pártjukat..."

Ez úgy nem igaz, ahogy van!
Egykori, igen kitartó liberális szavazóként mondhatom, hogy át lettem verve. A "liberális" SZDSZ és a liberális szavazó két külön dolog, de ez, "hála" az átverésnek csak közel két évtized után derült ki.

Mivel Kuncze úr feltehetőleg olvassa ezt a blogot, kérem, tegye meg, hogy válaszol a kérdéseimre! (Ha szerinte érdemel annyit az a sok szavazat és győzködés, amit egykori pártjának adtam és érte végeztem.)

A kérdesek lényege 3 kulcsszóban foglalható össze:

rendőrnyugdíj
Császárné
Mártiriusz

Kifejtés:

1. Hogyan lehetséges az, Kuncze úr, hogy az önök kétharmados kormánya idején született meg az a törvény, amelyik egy - az ön áldásos minisztersége ellenére is - az ÁVH szellemében működő szervezet (lásd 2006. október 23!) tagjai 40 évesen mehettek többszázezer forintos "nyugdíjba"?! Az már csak hab a tortán, hogy mindezt még a közéletet figyelők is csak most, 15 év után tudták meg teljes valójában, "hála" a posztbolsevik média ármányának.

2. Igaz, hogy Császárné, az a régi bolsevik Császárné, aki az ön minisztersége idején hivatalosan igazolta, hogy az ÁVH senkit sem bántott olyan nagyon?!

3. Igaz, hogy Révész Máriusz rendőrök általi eszméletlenre verésére önnek a médiában leadott reakciója volt az összes lényegi észrevétel, amelyre "liberális" felfogásából futotta?

Utolsó, "költői kérdés", nem várok rá választ:

Akkor most ki is hagyott el, micsodát?
Lovilali 2011.10.29 14:17:23
javítás:
1. Hogyan lehetséges az, Kuncze úr, hogy az önök kétharmados kormánya idején született meg az a törvény, amelyik alapján egy - az ön áldásos minisztersége ellenére is - az ÁVH szellemében működő szervezet (lásd 2006. október 23!) tagjai 40 évesen mehettek többszázezer forintos "nyugdíjba"?! Az már csak hab a tortán, hogy mindezt még a közéletet figyelők is csak most, 15 év után tudták meg teljes valójában, "hála" a posztbolsevik média ármányának.

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
"Te sosem szavaztál az SZDSZ-re."
Pont annyira vagy okos és tisztán látó, éppen annyira van igazad, amennyire ez a nekem szóló megállapításod "igaz". Azaz semennyire sem. Nagyon nem!

Hogy kiket vert véresre az ÁVH szellemiségében az a "rendőrségnek" hazudott kék ruhás horda 2006. október 23-án Budapesten, azt éppen azok tudják a legpontosabban, akiknek valódi liberális szemléletük van, és akiknek a legjobban fájt, hogy a "liberális" SZDSZ kormánytagsága idején történt mindez. Annak az SZDSZ-nek az idején, amelyiknek egykori képviselői részéről még ma is elvárható lenne - sőt kutya kötelességük -, hogy elérjék a bocsánatkérést a meggyalázottak, megvertek, testileg-lekileg tönkretettek számára! Az állítólagos fideszpárti média a mai napig elhallgatja a teljes igazságot. Hányan tudják például, hogy az öttusázó dr. Móczár Sándornak Károly körúti, rendőrök általi brutális összeverése évekkel később az áldozat halálához vezetett, amely összefüggés végzetes betegségének kialakulása és a gyilkos támadás közt már sohasem lesz bizonyítható, az igazság elhallgattatása miatt.