Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ljanka

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha formás masnit akarsz készíteni, akkor végy egy villát. :) Ugyanis a villa segítségével tudsz szép masnikat alkotni. Sokaknak gondot jelent formás és egyforma szárú masni készítése. De nem utolsó szempont a gyorsaság sem. Ezzel a módszerrel biztos, hogy szép és egyenletes…..
ljanka 2012.05.12 14:30:48
@kreativotlet: Szerintem akár működhet vékony szatén szalagból is, legalábbis találtam youtube-on egy videót, ahol kis vékonyka szalagból csinált masnit:
www.youtube.com/watch?v=fU2Hboc2s5k
(a képek alapján nem volt teljesen világos, hogy hogyan megy a szalag, ezért kerestem videót :D)
Nem tudom ki cserélne el egy finom marcipános tortát egy ilyen nyalókásra... Minden bizonnyal néhány gyerkőc nagyon örülne neki, jól is mutat és nem is drága, de azért az esküvőre rendes TORTA kell :) Szerinted? ..
Kész a DVD és a Blu-Ray!!!!  Van rajta jópár kimaradt jelenet, rendezői kommentár (amolyan hogy készült), a film magyarul és angolul és persze mindkét nyelven feliratozva a siketekre és nagyothallókra is gondolva, meg még pár dolog.  Szerintem szép, ízelítő: …..
Volt egy írás, Jakab Andor nevű blogger klaviatúrájából, aki internetezik az tuti belefutott valahol. Ha nem, akkor itt lehet elolvasni.  Hát már alaposan lerágták a csontot róla és az most mindegy is, hogy én mit gondolok róla. Hogy most ez idejön a blogomra annak az az oka,…..