Regisztráció Blogot indítok
Adatok
japeti

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alagutak csak ideiglenesek: céljuk, hogy megkönnyítsék a munkások bejutását az építkezésre. „Nem volt vesztegetés, nem adtunk 2 milliárd forintos kenőpénzt” - hangsúlyozták lapunkak a Swietelsky Építő Kft. illetékesei. Azt is elmondták, hogy a szóban forgó…..
50 ml 229 ezer forint, az illata nagyon izgalmas, nem lehet szó nélkül elmenni mellette Az Andrássy úton ugyan információink szerint számos üzletnek nem megy igazán jól - sőt, a Roberto Cavalli be is zárt szeptember végén -, de szerencsére akadnak új belépők is.…..
Arról már írtunk a héten, hogy Mihalik Enikő több oldalt is kapott a novemberi francia Vogueban, és most kiderült, hogy nem ő az egyetlen magyar, aki szerepel a divatmagazinban. Az idei év egyik legsikeresebbjénak mondható fiatal modellány, Palvin Barbara is helyet kapott benne,…..
„Szereti ezt a szinglizést, a független tökös csaj szerepét… csakhogy nem igaz a szerep, amit játszik, délibáb. És erre később fog rájönni, amikor már nem leszek mellette” – nehéz az elvált nők és férfiak helyzete, hiszen egy új élet hajnalán állnak,…..
japeti 2011.10.26 21:47:09
hogyvolt VV5 - 1X44 2011.10.26 16:35:00
Hát kérem szépen, lehet, hogy eddig Frank Sinatra volt A Hang, ám a tegnapi öfi után kijelenthetjük, jogtalanul és érdemtelenül bitorolta ez az elnevezést. Aki hallotta tegnap Seherezádét, az érti, és tudja, miért mondom mindezt. Én gyakorlatilag a torokpárbaj óta nem hallok. A…..