Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiskáté

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Még sosem jelentettem fel senkit és lévén fotós vagyok nem ügyvéd, távol is áll tőlem az ilyesmi. A feljelentést, jogi cirkuszt elkerülendő az október 20-i testületi ülésen előterjesztettem, hogy alakítsunk egy képviselőkből álló vizsgáló-bizottságot, mely…..
kiskáté 2011.10.26 19:47:10
Tisztelt "Bolgár" Úr!
Nagy érdeklődéssel figyelem a munkásságát. Ezért a felháborodásomban ragadtam "tollat". Azt figyelem, hogy Ön nagyon aggódik a Zuglói Önkormányzat így az Én vagyonomhoz is. (Zuglói lakos). Felhívnám a figyelmét az Önkormányzat Humánerőforrás állományára, -tudomásom szerint 290 ember dolgozik a Hivatalban -álláspontom szerint jó, ha ennek az erőforrásnak az 50%-a végez produktív munkát,-vagyis keres pénzt a polgároknak. Meglátásom szerint a másik fele azt sem tudja, hogy miért kapja a fizetését.
- Gondolok pl. arra, hogy alkoholistákat kell az adó fizetőknek fizetni, olyan emberek vannak állományban, akik, folyamatosan mindenféle ürüggyel betegállományban vannak, munkára képtelenek. Számolja ki, hogy egy munkavállaló mennyibe is kerül az adófizetőknek -érdekes, hogy miért nem számolja ki, hogy egy "fiktív" munkavállaló mennyibe is kerül a Zuglói állampolgároknak. -Tudomásom van minimum 10 emberről akik nem végeznek effektív munkát -számolja csak ki átlagban Br. 150 e Ft. -jával mennyibe is kerül az nekünk és ezt több évre visszamenőleg. Eltelt egy év és az Önkormányzatból egyetlen egy embert sem rúgtak ki.Ön sérelmezi a személyes (rokoni) kapcsolatokat A Zv. Zrt.-nél, Megjegyzem a Hivatalban szinte minden osztályon találni embereket, aki valakinek a valakije. Tudok olyanról, hogy anya és lánya egy ugyanazon osztályon dolgozik, továbbá Vezető beosztású személy alkalmazottja a szeretője és ezen vezetőszemély írja alá a teljesítési igazolásokat havonta, ha jók az információim. Magyarul Ön miért nem vizsgálódik a hivatal területén? Milyen alapon kapnak ingatlanokat? Aztán nem látom aktivitását abban, hogy az adóügyi osztály munkáját vizsgálná, ugyan is az Önkormányzat bevétele szinte itt képződik, miért nem kardoskodik az adók mielőbbi behajtásán és miért tűri el, hogy bizonyos emberek kivételt képezzenek, úgy hogy jegelik az adó végrehajtását, tovább megyek az adók mérséklését.
Tisztelt "Bolgár" Úr Várom a korrekt válaszát, amit nyilvánossá kívánok tenni. Ehhez sok vizsgálódást és eredményes munkát kívánok Önnek! Kérem, tényleg nézzen utána!