Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NoraFr

115 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti, üvöltözős, toporzékolós numetálba oltott popzenével igyekszünk majd helyt állni az idei Eurovíziós dalversenyen. Az AWS tulajdonképpen kegyelemkenyéren jutott tovább a közönségszavazós szakaszba, hiszen a szakmai zsűri a nyolc döntős (AWS, Dánielfy Gergely, Heincz Gábor Biga, Horváth Tamás,…..
NoraFr 2018.02.25 11:14:32
@G.Tibor: Egyetértek. Olyanok lesznek ezek a fiúk a sok nyálas és mindenféle csodásnak kikiáltott extrém előadó között, mint elefánt a porcelánboltban. A magyarok soha nem fognak helyezést elérni, bármit tesznek. Előre élvezem a reakciókat és igen, szurkolok nekik.
NoraFr 2018.02.25 13:36:24
@Levitin Dávid: Én 59 éves vagyo, de még mindig többre értémelem a rock-ot és a metált, mint ezeket a futószalagon gyártott, szalmaláng életű sztárokat, ne adj isten nemzeties, mulatozós számokat. Ezeknek a fiuknak "van vér az ereiben". Fogjuk már fel, hogy ők győztek, ők képviselik az országot, ezért nekik kell szurkolni.
NoraFr 2018.02.25 15:14:16
Dániában a hétvégén életbe lépett az élelmiszerek zsírtartalmára kivetett adó, amelytől azt várják, hogy segít visszaszorítani a hizlalónak, s ezért egészségtelennek tartott élelmiszerek fogyasztását. A boltokat megrohanták a készletezők. Szombattól egy kilogramm zsírsav…..
A Házipatika.com-on olvastam egy érdekes tanulmányt a fogyókúrázók személyiségtípusáról. A cikket kibővítettem kis kutatásom eredményeivel. A magyar cikk és az eredeti angol oldal tartalma között sok, lényegi eltérést találtam. Írjátok meg, szerintetek is így van-e. A…..
Sziasztok kedves diétázók. Három hét szabadság után ismét itt. A mai mérlegelés eredménye 78 kg volt, erős visszaesésnek tűnik, de nem vagyok elkeseredve, mert rengeteget ettem. Nem tudtam ellenállni a kolbászoknak, zsíros kenyereknek, igazi hazai ízeknek, körülbelül…..
A 43. napnál tartok a Dukan diétában. Naponta háromszor étkezem, ha közben megéhezem, joghurtot eszek. Általában csirkemellből, konzerv natur tonhalból és baromfi felvágottból áll az étrendem, kiegészítve édesítőkkel, korpákkal, 0% zsírtartalmú tejtermékekkel. Reggel…..
A fogyókúra alatt minden nap el kell fogyasztani testsúly kilogrammonként 1 g proteint, három étkezésre elosztva.testsúlyod kg = protein gPélda:Én most 76 kg vagyok, tehát összesen egy nap 76 g proteint kell fogyasztanom.Mit jelent ez?Vegyük pl. a csirkemellet, mert én rendszeresen…..
Forrás: http://life-style.hu Kate Upton a legújabb modell, aki megmutatja, hogy nem csak csontsoványan lehet valaki sikeres a modellszakmában. Persze Kate nem kövér, nem is ezt állítjuk. Egyszerűen csak van zsír a testén, mint ez a nőkre általában jellemző. Mi ebben a nagy dolog?…..
Hozzávalók (2 napra):4 evőkanál zabkorpa2 evőkanál búzakorpa5 egész tojás1 0% zsírtartalmú joghurt (natúr vagy ízesített)6 evőkanál zsírmentes tejporédesítő ízlés szerint (Nem mindegyik édesítő bírja a sütést, nézzétek meg, mi van ráírva)1 csomag sütőporaroma…..
  Diéta kezdetén     29. nap   Különbség   Súly (kg)   82,8   76,3   -6,5 Méret…..
Hosszú ideig nem írtam, de a diétát kitartóan folytatom. Ez a múlt heti mérés eredménye, már csak fél kilókat fogytam, ezért elkezdtem tornázni, hátha beindítja. Norbi duci tornáját mindenkinek ajánlom. Imádom a szövegét, nem akar ugráltatni, ízületet megterhelő…..
Kicsit elvesztem, de a diétát folyatom, holnap bepótolok mindent. Most csak azt akarom mondani gyorsan, hogy a letöltések menüpont alatt új bekezdést találtok, a file megosztókról letölhető könyveket, első körben recepteket francia nyelven. Sok sikert mindenkinek és ígérem,…..
  Diéta kezdetén   22. napon   Különbség   Súly (kg)   82,8   78,3   -4,5 Méret…..
3. fázis – megerősítés alatt fogyasztható édességek A Dukan diéta harmadik szakaszában Kis mennyiségben fogyaszthatóak édességek is, csak óvatosan, ne vigyük túlzásba. Protein napokon nem fogyasztható. Ez azt jelenti, hogy az első fázisban egyáltalán nem, a másodikban…..
ReggelijoghurtEbédLecsó (de inkább ratatouille-nek mondanám)Hozzávalók Amiből én csináltam normális paprika híjánzöld paprika 4-5 darab2 pritamin paprika megsütve, héjától megpucolva. Erre a célra a piros a legjobb. A zöldet nehéz pucolni és fű íze van, a sárga nagyon édes.2…..
Nem írtam fel mennyit fogyasztottam, az biztos, hogy a mai nap sem éheztem :) Joghurtok zabkorpával, édesítővel és újdonságok is.Egy új dolog került be a protein napra, a surimi Surimi. Rákhúsból készült rudacskák. Aki szereti a halféléket, annak nagyon ajánlom, én a Lidl-ben…..
Forrás: INDEXApró étrendi szokások - például egy kis adag chips vagy egy pohár cukros üdítő elfogyasztása naponta - hosszú évek alatt jelentős többletsúlyhoz vezethetnek - állapították meg tanulmányukban amerikai kutatók. Húsz éven át tartott az a…..
ReggeliPaprikába kent krémsajt (0% zsír)EbédKelkáposzta főzelék tojássalHozzávalók (2 adag)1 kelkáposzta3 tojás1 nagy fej hagyma4-5 gerezd fokhagyma1 leveskocka (zsírtalan)fűszerek: bors, kömény, piros paprika, kevés só vagy egyéb fűszer ízlés szerintElkészítésA…..
Reggelijoghurt, baromfi sonkaEbédsonkás tojásrántotta zabkorpás kenyérrelVacsora6 szelet baromfi sonka..
Nem volt időm írogatni a blogot, de készítettem fényképeket az ételek nagy részéről. Nem mertem megmérni magam, mert ugyan nem fogyasztottam tiltott ételeket, de sokat. Valahogy rám jött az ehetnék :). Na majd holnap kiderül, mit műveltem ezen a héten. Lássuk hát mit…..
Ezen a napon nem volt időm főzőcskézni, időpontokat betartani stb. Arra emlékszem, hogy sokat ettem, butaságokat. Reggeli2 joghurt, 2 baromfi sonkaEbédSonkás tojásrántottaVacsora5-6 szelet baromfi sonka, joghurt zabkorpával,..
  Diéta kezdetén 15. nap Különbség Súly (kg) 82,8 78,9 -3,9 Méret (cm) derék 110 99 -11 csipő 120 114 -6 mell 116 106 -10 comb 70 65 -5 kar 33…..
Forrás: Le Journal des femmes 1. Fokhagyma "Szuper élelmiszer". Az egyik legrégebbi zöldségféle, amely antibakteriális, antikoaguláns, vízhajtó, csökkenti a magas vérnyomást. Fogyasztásával megelőzhető a rák illetve a szív és érrendszeri betegségek. Minden nap, bármikor…..
Reggeli3 lágy tojás (a tojásokat hideg vízben teszem oda főni és a forrástól számított 2 percben veszem le, hideg vízbe rakom, hogy ne égjen rá a héja)zabkorpás kenyérEbédRakott cukkiniHozzávalók két személyre1 nagyobb cukkini250 g marha hús darálva1 nagy fej hagyma2-3 gerezd…..
ReggeliSonkás tojásrántotta: egy kis hagymát teflon edényben megpirítok, rádobom a vékony csíkokra vágott sonkát, együtt pirítom kicsit, majd a tojással összekeverem. Ha megsült, sózom, és megszórom pirospaprikával. Savanyú uborkával és zabkorpás kenyérrel tálalom.Ebéd2…..
Dukan doktor fehérjeporokat ajánl palacsinta, turmixok, torta, pogácsa, stb. készítésére. A két márka, amit a könyvében említ a Profitar és a Nestival, melyek majdnek 100%-ban tartalmaznak fehérjét, tehát ha helyettesíteni szeretnétek mással, erre ügyeljetek. A diétázók a…..