Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyikmasik

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött az utolsó nagy hurrá is ebben az évadban, már csak négy menyecske van hátra, no meg egy kenyai út, megannyi irigy beszólás, idétlen esküvői ruha és az obligát bajszos rokon a tyúkhúgylevesben arccal pihenve. A mostani négyesben az a legfeltűnőbb, hogy semmi feltűnő nincs…..
A második adag menyecskéből láttunk már kettőt múlt héten, angolmagyar Beátát és besavanyodott Mónikát, ma jön fétis Dóra és mindenért beszóló Kriszta, akinek a szar is keserű volt eddig, de majd az ő esküvőjén minden fasza lesz. Na, persze. A győztes mehet Kenyába,…..
egyikmasik 2011.11.10 20:44:16
@fecskejne: De legalább adott 8 pontot...
Sztem meg minden menyának a saját ruhája a 10 pontos, onnan kezdi a viszonyítást..., meg a saját esküvője a favorit, vagy nem?!
Újabb négy menyasszonnyal támad a műsor, és négy, elméletileg merőben más esküvővel: lesz köztük angol-magyar vegyesválogatott, fétismennyegző, királylányos, meg még egy, arra már nem is tudom, milyen jelzőt használt az egyébként néhol elég idegesítő narrátorhang. Kiss…..
Túlestünk az első két esküvőn, volt egy zenészemberes, kicsit rongyrázós, itt a 21 éves Zsanett kelt el, a második meg egy sváb falusi lagzi volt, ahol a 27 éves Anita talált rá élete párjára egy sírósképű, a levest tányérból szürcsölő szimpatikus fiatalember képében. A…..