Regisztráció Blogot indítok
Adatok
allez zserzseli!

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem terveztem szilveszteri versenyt, mert a legtöbb, aminek a híre eljutott hozzám, rövid, 5-10 km-es volt, nekem pedig egy hosszú futás illett az edzéstervembe szombatra. Aztán láttam a terepfutótopikban ef zé linkjét, és egyből tudtam, Törökbálinton a helyem. Félmaraton,…..
Futóblog Láttad már futni magad? 2011.12.29 10:40:00
Kedden ellátogattunk a Népstadion mellett található fedett pályára. A helyszín légköre zseniális a gyors futáshoz és annak képi rögzítéséhez.  Mi is így tettünk. A mozgásom nem, hogy nem látványos, inkább elgondolkodtató. Az az ötletünk támadt, ha megbeszélünk egy…..
Az, hogy beégtem ebben a fogyós kihívásban, a napnál is világosabb, nincs is ezzel baj. Ami viszont a fontos, hogy a 47 játékos jelentkezett a fogyós versenyre, 26-an összesen 59 kilót adtak le, iramszarvas kolléga precízen megtartotta a súlyát, hárman pedig híztunk, ezzel…..
November végére azért elfárad az ember. Mentálisan leépít a hamar elsötétülő égbolt, illetve az enyhén hűvösebb idő. Hétköznap esténként meló után már jobban vágyom a szegfűszeggel, fahéjjal fűszerezett forralt bor illatára, mint a behűtött izotónikus ital ízére. Ez…..