Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zs.

28 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én tényleg megpróbáltam. Jó ideje regisztráltam magam a kapcsolat.hu baloldali közösségi portálon. Abban a reményben tettem ezt, hogy talán megismerhetem az MSZP-szavazók gondolkodásmódját, és esetleg az értelmesebbik felével párbeszédet folytassak az országot érintő…..
zs. 2009.03.07 13:29:57
@turbó magyar: ezek után gondolkozzunk el, hogy ki hogyan és miért általánosít, és hogy ki tartozik "kulturált közösségbe".
Arctalan valóságban újonnan 2008.02.10 21:40:00
ha még ránéz erre valaki.. már egy ideje itt lehet rlam olvasni: http://repulopingvin.freeblog.hu/..
Arctalan valóságban hm 2008.01.20 14:41:35
megint nem írtam több mitn egy hónapja. de teljesen mindegy, mert úgysem olvas senki. :Dnem volt túl sok kedvem a gépnél görnyedni, miközben ezer mást csinálhattam, és csináltam is. a lényeg lényege, hogy most megint minden rendben. de komolyan. minden minden. az osztáyltársaim…..
ha jól belegondolok ezen a hétvégén az ég világon semmit sem csináltam. legalábbis semmi hasznosat. ki kellett volna takarítanom, meg tanulnom kellett volna, de egyik sem igazán sikerült. na jó tanulni tanultam egy keveset. de nem vittem túlzásba. mindettől függetlenül azért…..
reggel többször is felébresztettek. az elsőnél nagyon utáltam a dolgot, mert valamiféle bűnügyi történetet álmodtam meg,és így teljesen lemaradtam a végéről. másodszor anyu azt kérdezte, hogy mikor megyünk cipőt nézni a ruhámhoz. sajnos kb anniyt voltam képes kinyögni, hogy…..
az utóbbi két napomat ellepte a fekete epe. teljesen kedvetlenségben telt, nomeg azzal, hogy megtaláljam a helyem. természetesen történtek azért jó dolgok is, erről sem feledkezünk meg. de a délelőttök mindenképpen teljes letargiában teltek. hiányzik a Dórikám. ez a helyzet.…..
Arctalan valóságban nyugalmasan 2007.12.08 22:12:00
a mai napom a teljes nyugalom jegyében telt, ha kifejezhetem magam ilyen közhelyesen. fél három körül sikerült fel is ébrednem, pedig egy csomó dolgom lett volna. de nem baj. már egy órája kb ébren voltam ugyan, de muszáj volt feküdnöm még egy kicsit. olyan jól esett. aztán…..
zsén zsena mp3? hová is tettem? 2007.11.22 15:14:00
hm-hm zoli kedvéért beblogolom, hogy mit rejt az mp3as lejátszóm.mivel a kis bizgenytyű állandóan nálam van,akár csak a lakáskulcsom sosem tudom épp hol van.az egyik táskám mélyén? kabátzsebben? kint az asztalon?lényeg a lényeg, mivel kb 85 (ha nem több) szám van rajta leírom…..
zs. 2007.12.07 22:40:26
arctalan.blog.hu/2007/12/07/nekem_ugyan_nem_az_mp3omon_van
azthiszem ez elég vegyes ahhoz hogy mindenki találjon benne valamit. mondjuk én nem linkeltem hozzá semmit az ég világon. de lista van.. ;)
...de azért leírom. még évezredekkel ezelőtt KicsiZsani megkért, hogy posztoljam hogy mit rejt az mp3masom. mik azok a számok, amiket sosem pötyögök el, ha éppen szólnak. nos. mivel nekem az mp3 lejátszómban folyton lemerül az elem, nem is viszem magammal sokszor. de van egy pár…..
tegnap végre kicsit kikapcsoltam magam. elmentem a Nevkós karaoki estre, merthogy biztos sokan lesznek, és biztos tök jó lesz. és az is volt.. :) egy boxban ültem, körülöttem folyton cserélődött a társaság, teljesen jó volt. csak ültem a kis helyemen a bubis ásványvizemmel,…..
már régen nem írtam, de úgy gondolom, hogy mostmár télleg fogok. be is gépeltem a napomat. tessék.. :)a mai napom a macskám két nagy szemével indult. arra ébredtem, hogy a hátamon áll és az arcomba bámul. majd egy nyekkenéssel konstatálta, hogy ébren vagyok, aztán elhúzott…..
Arctalan valóságban nos. 2007.11.26 23:43:05
most kimaradt egy kis idő. nem írom le hogy miért, nem is akarom. de azthiszem folytatom tovább azért..:)..
hatalmas lépést tettem felnőtté válásom irányába.. ma. ezen a napon. át kellett iratkoznom a felnőtt orvoshoz. báááá. a Dög aztmondta, hogy a követlező lépés már a nyugdíj. igaza van. komolyan igaza. nemsokára feldobom a talpam. ez van. *ma láttam egy fiút, akinek nagy töke…..
az utobbi két napom teljes szürrealitásban telt. ha megkérdezi valaki, hogy miért mondom ezt, valójában nem tudom megmondani. csak úgy érzem, hogy mindenki és minden kifordult magából. nincsen semmi különösebb probléma. de mindenki megőrült. én meg nem tudok gondolkodni, pedig…..
fél kettő van körülbelül, most ébredtem. nem ez nem igaz,mert már ebédeltem is. iszonyatos hangulatom van tegnap óta. azt se tudommi van velem. lehetséges hogy most azonnal visszafekszem és megnézem a jóbarátok klncedik évadának maradék pár részét, amit tegnap nem sikerült.…..
Arctalan valóságban miez. 2007.11.02 22:40:24
szabotálták az estémet. csúnyán. ..
a mai nap sem ígérkezik túlságosan izgalmasnak eddig. már órák óta próbálom összerámolni a szobámat, de még mindíg nem tudtam a végére érni. közben a star wars megy a tvben, már a fülemen jön ki. legalább háromszázezerszer láttam. de mindjárt vége van. bár gondolom…..
ez a nap egy unalmas nap volt aztmondom. egész nap csak henyéltem, és egyre jobban lehangolódtam mindettől. aludtam meg filmet néztem. a film jó volt. már régóta meg akartam nézni. tényleg jó. de egyébként semmit nem vártam az egész naptól, csak az esti, beígért elmenést. de…..
Arctalan valóságban :)) 2007.10.30 21:37:00
ez itt a legújabb háziállatom, és a Hánsziról neveztem el, mert ő találta meg. Tisztára óvodásnak érzem magam. :D..
Arctalan valóságban tóvároskert 2007.10.30 12:49:00
ugyan már hazaértem két napja, de azért ez volt.zs. az osztálykiránduláson; egy négyesben ült az IC-n a barátaival, sokat nevetett ott, majd kiderült hogy nincs is úgy vonat ahogyan kellene, megérkezett pestre, 300ért leadta a cuccát a pudvás csomagmegőrzőben hogy ne kelljen…..
Arctalan valóságban szívhang 2007.10.24 21:43:00
ma biológia órán a tanárom borzalmas dolgokat csinált. arra ébredtem, h a tanárnő éppen borzasztó nevetségesen próbálja bemutatni a szívhangot. de iylen nyikorgó hangon rendesen szivdobogást imitált. borzalmas volt.délután egy fergeteges félórát töltöttem a Solccal egy…..
Arctalan valóságban ehhj 2007.10.22 12:46:00
tegnap nem volt erőm meg időm írkálni, mert teljesen szétment a szívem. három férfiúval nekiindultam forma1et nézni. mondanom se kell h a futam alatt kürölbelül hetvenszer kaptam szívinfarktust. tudni kell rólam h hamiltonnak drukkoltam és alonso ellen. és az az igazság, hogy…..
tegnap végre túlestünk ezen a "megemlékezésen". hála nekünk, remekül sikerült. teljes mértékben elértük a célunkat. mindenki teljesen el volt hülve. a következő képpen zajlott..: három szakaszból állt. az elsőben egy vallatás volt ábrázolva. orosz katonák,…..
egész délután dolgoztam. összevesztem az osztályfőnökömmel. de megcsináltam. a tetves kiállítást. persze úgy csináltam ahogy jónak láttam. nagy meló volt. de megérte. már rég nem volt nálunk ilyen nagyszabású "ünnepség". tetszeni fog. még jelmezelni is kell.…..
tegnap este alkalmam volt elmenni színházba. egy háromszereplős darabot sikerült megnéznem,kitűnő színészek előadásában. kortárs avantgard. a harmaidk szinház megtelt akorombeli gimnazistákkal, majd a három színész ősember módjára berontott a termbe. szertartást tartottak,…..