Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szutykovics Petkogradov

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hadd kezdjem messzebbről a témát. Ezekben a napokban gyászol az afrikai közélet: 2011. szeptember 25-én meghalt a kontinens első női Nobel békedíjas aktivistája Wangari Maathai. Életében 71 esztendejébe elképzelhetetlenül sok mozgalmas esemény, szenvedés és – igen! –…..
Szutykovics Petkogradov 2011.10.26 13:06:38
@mariannna: Kedves! Mindig is csodáltam az olyan hívő embereket mint Ön! Ez igazi hit! Isten felé fordulás, önmegtagadás. Ez az, amire én egész életem során nem voltam képes. Viszont nem is akartam. Mégis csodálom azokat, akik ilyen tiszta életűek. Ha nem lennék 65 éves, biztosan meghínám Önt egy Fejér megyei kirándulásra. Remélem nem sértettem meg Önt a szavaimmal. Kezeit csókolom!: SzP
Szutykovics Petkogradov 2011.10.27 21:45:21
@mariannna: Nagyon köszönöm kedves válaszát, és elgondolkodtatott az, amit írt. Sajnos én elég egyszerű ember vagyok, nem is tudom, hogyan küzdhetnék meg a megtérésemért. Megküzdeni másért szoktam. Magamért, a családomért. Istenhez minden nap fohászkodok, de azon kívül, hogy ez már megrögzött szokásommá vált, nincsen különösebb jelentősége az életemben. Szentmisére nem sokat járok, mert ott csak a kioktató prédikációkban van részem. Nekem első sorban a mező és az erdő a szentélyem. Amikor a hegyoldalból elnézek Fehérvár felé, látom a szebbnél szebb dombokat, fákat, erdőt, akkor úgy érzem, velem van a jó Isten. Ott tudok a legjobban "imádkozni" egy egy mondattal csupán. Sőt van úgy, hogy nem gondolok semmire, úgy imádkozom. Tudom és nagyon röstellem, hogy így eltávolodtam az Egyháztól. Ön Kedves nagyon más világban él, mint én, nem is akarom ezzel tovább Önt bántani! Nem tudom, hogy nagyon nagy baj e az, hogy én már nem is fogok vasárnapi szentmisékre járni. Megbüntet e engem ezért a jó Isten? Üdvözülhetek e egyáltalán?