Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mika

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A birkák mindenütt ott vannak. Több mint 75 ezer birka és 48 ezer ember él a Feröer-szigeteken, amely dánul annyit tesz: Juh-szigetek. A feröeriek nagyon szeretik a birkahúst, sokat is esznek belőle, így azután nem elég a húsuk, ebből is behozatalra szorul az ország. Izlandról és…..
Nekünk, a hatalom nélkülieknek, civileknek, állampolgároknak kell megállapodnunk egy nemzeti minimumban. Egy olyan nemzeti minimumban, amit számon kérünk minden olyan politikuson, mozgalmon, párton és pártszövetségen, amelyik a szavazatunkra ácsingózik. És nem csak a…..
Leesett az első hó, egyre jobban vacogunk a sál-sapka kombó alatt is, hamarosan elérkezünk az év legrövidebb napjához - rohamléptekben közelegnek az Ünnepek. Arra szeretnék mindenkit kérni, hogy most egy kis időre tegyük félre a tréfát és az ellentéteket. Álljunk meg egy…..
A patológus kiemelte Einstein agyát, de „elfelejtette” visszatenni. Ezért kirúgták, az agyat viszont megtartotta. Most te is megnézheted. Albert Einstein agyának 45 szeletét tekinthetik meg az érdeklődök a philadelphiai Mütter Múzeumban. A 46. darabkát lencse alatt…..
 A budapesti Toldi Mozi kávézójában találkoztunk Bodoky Tamással. A magyar WikiLeaksként ismert atlatszo.hu oknyomozó portál elindítója szerint a hazai médiavilágban pártkatonák, médiatulajdonosok és szövetségeseik dönthetik el, mi kerülhet napirendre. 1 milliárd forint…..
mika 2011.08.14 15:41:34
@picibob: ne itt szórakozz, menj a fenébe a szar marketingeddel
A portugál Coimbra-ben érdemes felkeresni a kolostort, ahol Inês de Castrót megölték. De ha valaki nem akar a hőségben gyalogolni, sőt talán el sem jut a távoli országba, annak elmesélem, miként került a szerencsétlen nő – sírjából kihantolva – csontvázként a portugál…..
Idén is megrendezték a Comet díjátadót - de vajon mennyit ér az a bizonyos gömb? Aki kisebb-egyenlő 14 éves, most hagyja abba az olvasást... Úgy érzem, hogy a magyar könnyűzenét ebben az egy posztban, ezen az egy díjátadón keresztül majdnem 100 százalékig jellemezni tudom, és…..
(Igyatok KV-t mert hosszú lesz!!)Ezúttal egy újabb sorozat elindítására vállalkozok. Úgy gondolom eddig méltatlanul mellőztük énekes nagyjainkat, abból az időszakból amikor még énekelhető dalok születtek, igényes szövegekkel és hangszerelés mellett.   Hölgyeké az…..
Februárra várjuk az újabb nagy bejelentést. Közügyeink intézése egy ideje már inkább a mozifilmek és kereskedelmi televíziók megoldásait követi, a ’coming soon’ típusú sejtelemes előzetesekkel meglebegtetve, korábban sosem látott, ennek megfelelően soha senki által…..
mika 2011.01.28 08:29:34