Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JCT

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tóth Béla 6. kyu övfokozatú full contact harcos szponzor találás érdekében készült igazán profi filmjét ajánljuk olvasóink figyelmébe. Tóth Béla a Magyar Kempo Szövetség tagja, a film felvillantja, mennyi munka kell a sikerhez. Alább Tóth Béla eddigi eredményei…..
A bicskei nyugdíjas 2012-es Ki Mit Tud? győztesei. Szólóének: Vargáné Tóth Margit (Bicske) I., Turbucz Imréné (Csákvár) II., Furi János (Sóskút) III.. Vers- és prózamondás: Moharos Sándorné (Szár) I., Guba Gáspárné (Vértesacsa) II., Andrusek Ferenc (Tabajd) III..…..
 A Bikakút a Petőfi tér és a Losonci utca közötti illegális átjáró neve,  azelőtt valóban jószágok itatása történt ott kútról. Ide már harminc éve minimum gyalogos felüljárónak kellett volna épülnie. A nagy-állomás előtti gyalogos felüljáró helyett ide…..
Eddig itt egy szülői levél szerepelt, amelynek írója arra kért bennünket nem egészen egy nap után, hogy a továbbiakban ne szerepeljen levele a nyilvánosság előtt, mert Bárányos József az iskola igazgatója biztonságot, odafigyelést ígért az ő gyermekének is.   A…..
Bicskei Szó Csak egy kérdés... 2012.02.05 20:47:00
 A Tessely Zoltán vezette testület döntése által alaposan megemelt építményadókért cserébe járna nekünk a havas úttestek "emelt szintű"  letakarítása?  Ha netán Ön szerint is IGEN a válasz, kérjük, bólintson.....
Mint arról már a napokban hírt adtunk, 10 ezresnél nagyobb, 20 ezresnél kisebb lélekszámú városként pályázhatunk. Cél: vásárcsarnok a moziból, őstermelői piac a városban, pl  plébánia rendbehozatala. A tereken zenepavilon és szabadtéri színpad, mindamellett számos…..
- Az óév gyökeresen megváltoztatta életünket, hiszen annyi várakozás után, megindult szeretett hazánk megújulása - mondta Tessely Zoltán a Fejér Megyei Hírlapnak.  -  Ezért szeretnék most köszönetet mondani minden jobbító szándékú embernek és közösségnek…..
 Az éjszaka leple alatt egy udvaron álló autóból lopott el pénzt egy román férfi Száron, azonban a házban lakók ezt észlelve, tetten érték. Ügyében már ítélet is született.A Bicskei Rendőrkapitányság Ügyeletére éjszaka fél tizenkettőkor telefonált be egy hölgy…..
 "Már nem bírom nézni" - írja Olvasónk - "itt a kép a bicskei tévé képernyőjéről, már hetek óta a közepén az egér,  pedig többfelé lehet elhúzni és egy oktató videót is csatolok, ha gondolod hasznosítsd" - zárja.   a..
JCT 2011.12.06 22:14:52
@Oskyld: Pedig ilyen jóképű embert sose látsz, ha nem nézed a Bicske TV-t. Olan szép bajsza van!
 Javasoljuk Tessely "Munkahelyteremtő" Zoltánnak, hogy amikor Budapestre jár a parlamentbe, saját autóján menjen, ne a városén, hiszen az országgyűléstől megkapja a rávaló pénz négyzetének a négyzetét, mármint a költségtérítést, amit más egy hónap kemény munkáért sem…..
 Pincében neszezés zajára ébredtek Bicskén a Széchenyi utca egyik házának lakói csütörtök hajnalban. Nem sokat teketóriáztak, a család férfi tagja telefonon kért segítséget a rendőrség ügyeletétől… A bejelentés nyomán néhány percen belül…..
 Kétszer csöngetett postásunk, István és ajánlottan meghozta bicskei címemre a Magyar Közlöny (2011. április 25.) számát, amiben Magyarország Alaptörvénye foglaltatik, Kövér László házelnök ajánlásával. Címünkben az alaptörvény utolsó sorai szerepelnek. Fenn a…..
JCT 2011.11.23 06:42:27
 A Göllner-ház elől lopták el Olvasónk kerékpárját, akinek írásából az a tanulság, hogy bringáinkat Bicskén akkor is le kell zárni, ha egy percre hagyjuk letámasztva és három méteren túlra megyünk. Vagy tegyünk úgy, mint drága jó postásaink, akik egyik kezükkel jó…..
JCT 2011.11.09 20:00:48
@Turtle Run: Csakhogy ez nem Amerika, hanem Bicske. Sokan ezt nem hajlandóak felfogni.
Bicskei Szó Ne legyen nagyobb baj 2011.11.08 15:10:00
Írja olvasónk, hogy hajléktalant büntettek rendőreink.  "Két  rendőrünk éppen most büntette meg valamelyik szerencsétlen hajléktalant a Kisfaludy utcán. Talán azért mert az úton tolta a babakocsiját...Melléálltak, ablakon kitámaszkodva intézkedtek, pedig egy…..