Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galaxiscsirke

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten váltott nevet az FHB, immár TKB vagyis Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. néven fut. Reménykedjünk, hogy ez a szolgáltatásokban is változást hoz. Talán. Esetleg. Ha lehetne. Tisztelt Homár! 2002 óta folyamatosan elmaradás és probléma nélkül fizetem lakáshitelemet,…..
Persze, persze, már most is úgymond-kvázi-szuperszámítógépet hordunk magunknál, de mivel nem az 1990-es közhelytárból írunk blogot, ezért lehetünk őszinték is: bőven van még hova fejlődni. Még mindig messze vagyunk például attól, hogy olyan telefonunk legyen, ami mindig nálunk van, de ha kell, akkor…..
Írolvasgondol Intelligens pisztoly 2017.02.28 06:52:00
A lőfegyverek ipara, amely az Egyesült Államokban 2016-ban 41, 2 milliárd dollárral gazdagította a nemzetgazdaságot, érdeklődéssel figyeli egy 19 éves feltaláló munkáját. Kai Kloepfler, a Massachusetts Institute of Technology (MIT) elektromérnök hallgatója 4 évvel ezelőtt…..
Galaxiscsirke 2017.03.01 12:55:00
@vizsla_barat: Alapvetően kellene, hogy hasonló működjön, csak sajnos örökké érvényes az 1ik kollegánk mondása: "Kettessel már operálnak...". Nyilván nem lehet idiótabiztos rendszert építeni, mindig lesznek, akik átcsúsznak rajta, de nem lenne haszontalan megnehezíteni a dolgot. Pl. ami gázos, hogy több olyan személyes történetem is van, hogy a doki hazaküldte az illetőt, pár nap múlva rosszullét, másik kórházba be, és ott közölték, hogy "ember, maga akut életveszélyben volt, hogy merte kitenni a lábát a kórházból". Na, az ilyenekre kéne (mert nincs) egy olyan visszajelző rendszer, hogy aki doki ilyen állapotban elküldte, kapjon elsőre vmi ronda figyelmeztetést, másodikra meg kirúgást és eltiltást. Fogható, mert a usert a zárójelentéssel adják ki, mindössze annyi kéne, hogy az orvosok akarjanak némi szakmai színvonalat tartani, ha már emberek élete múlik rajtuk...
Fegyvereknél dettó. Igenis legyen egy szigorú szűrő, és ellenőrzés, és akinél illegálisan fegyvert találnak, azt büntessék keményen. Lásd:
index.hu/tudomany/til/2015/06/10/ha_lovoldozol_megbanod_ha_belehalsz_a_csaladod_banja_meg/
Veszedelmesebb és szórakoztatóbb lesz, ígérik az alkotók. Megszólalt Dwayne Johnson, aki egyéb részleteket is elárult...
14 gyakorlati tanács olyan pároknak, ahol az egyik partner autizmussal él. Mumbaiból származó Eva A. Mendes autizmus szakember és párterapeuta. Párkapcsolati és életvezetési tanácsokat ad autizmus spektrum zavaros (ASD) személyeknek és társaiknak, akik nem autisták. Életkor nem számít, fiataltól az…..
Galaxiscsirke 2016.03.23 15:07:05
@Leylandi: Akkor kevés fogalmad lehet az aspergerről, ugyanis 2 aspergeres nagyobb eséllyel nyírja ki egymást hosszú távon, mint 1 asp+1 nem asp. Nagyon egyszerűen azért, mert mert az asp. jóval kevésbé alkalmazkodóképes (de legalábbis jóval lassabb ebben), ezért az 1ik félnek muszáj nem asp.nak lennie (persze tény, hogy jóval nehezebb a dolga, mint standard esetben), és neki lesz muszáj addig elviselnie az asp. bizonyos dolgait, amíg kell. Persze mák is kell az egészhez, nem mindegy, hogy mennyire felkészült a témában a "normál" fél. EZ tapasztalat.
Galaxiscsirke 2016.03.23 15:07:19
@nagybalfasz: De igen.
Galaxiscsirke 2016.03.23 16:09:18
@nagybalfasz: Nem csak akkor jöhet össze egy asp. nővel,ha lefuttatta a csajozási műveletsort. Pont azért,mert valóban tény,hogy az asp. nem tud csajozni.De ez nem akadályozza meg azt,hogy a megfelelő nő felfigyeljen rá esetleg,és az ő kezdeményezéséből kifolyólag jöjjenek össze.