Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Silverseal

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoli két és fél évet töltött (munkával persze) luxushajón, egy szerződést a Disney-vel, hármat pedig a Carnival Cruise Line-nal kötött meg és töltött ki, így aztán igazán van rálátása erre az egészen különleges, mással nagyon össze nem hasonlítható…..
A KARD A Sólyom elszállt 2012.08.06 13:22:28
Késő bánat, (ex)Elnök Úr. Ez már nem az Ön pályája. Nincs egy súlycsoportban a nagyokkal. Ehhez vagy bátrabbnak kellene lenni, vagy őszintén unszimpatizálni a hatalommal. Félek, Önnek egyik sem fog menni. Az ellenzék hitegetése, az viszont igen. Fapados. Sólyom László…..
Figyelem! 2012-ben Magyarországon a NAV megtehei, hogy nem adja vissza egy magánszemély számítógépét annak teljes adattartalmával együtt azzal az ürüggyel, hogy lejárt rajta egy 7 130 Ft-os program legálisan feltelepített próbaverziója. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerint…..
A svájci frank és az euróárfolyam elleni elkeseredett harcról forgat filmet a Bánk bán rendezője. A moziban Zack Snyder és Csurka István hatása egyaránt érezhető lesz. A történet az előzetes tervek szerint a fikció és a dokumentum műfaj határán egyensúlyoz majd,…..
Silverseal 2011.11.02 10:24:18