Regisztráció Blogot indítok
Adatok
THaruca

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elöljáróban annyit szólnék, hogy ha sálat terveztél kötni karácsonyra, itt az ideje az első hurkoknak, mert ez a rész nagyon vontatott lesz, kevés dolog történik és az is kurtára szabva - utoljára ilyen sötét és nyomasztó atmoszférát csak a Harry Potter 4-től felfelé…..
THaruca 2017.07.06 10:08:36
@al Dajjal: a könyvben Fredé, Glené, Warrené a nevük.
Ma reggel a Morning Show nevű reggeli műsorban a barkóba játékban, egy székely úriember játszott a rádiós műsorvezetőkkel. Az egy dolog, hogy kipellengérezik a székely tájszólást, gondolkodát, cikizték az urat rendesen. Nem baj. Aki ide betelofál az számoljon ezzel. Az a…..
Kétség sem férhet hozzá, hogy a versenyző/csapat maximálisan felkészült a versenyre. A versenyző/csapat a megmérettetés előtti nyilatkozatában elmondta, hogy az aranyérem a cél. Az idei eredmények alapján ugyan az ezüst/bronz/helyezés is szép eredmény lenne, de ez az…..
A hajmeresztő tempójú román belpolitikai nyárnak talán az eddigi csúcspontja volt a hétvégi népszavazás: ezen a nép távolmaradásával úgy döntött, nem erősíti meg az államfő leváltását, Basescu maradhat.Arányszámokban kifejezve nem sokon múlt: a jogosultak kicsit több…..
A magyar autósok idegeit egyik legjobban borzoló probléma, amiről Zsu is írt nekünk. Néhány éve az egyik kereskedelmi rádióban külön akció is indult az indokolatlan és értelmezhetetlen táblák összeírására. Persze a mai napig sok helyen találni erre szép példákat, főleg…..
THaruca 2012.07.12 11:04:00
@Iza Béla: En irtam a posztot. De van, mindig van uj tabla!!!! Ez volt benne a legidegesitobb. Mert ha 1-2 km, szidod oket, de kibirod es betartod. De vegig, kb. 60 kilometeren keresztul, mindig, minden utkeresztezodes utan ujra ki vannak rakva. Eskuszom, orultunk a lakott teruletnek, ott jogosan mehetunk 50-el.
Három hír apropóján szeretnék elmélkedni arról, hogy a vallások mennyire nem tisztelik az emberi alapjogokat. A három hír az iszlámról és a katolicizmusról szól, tehát a két legnagyobb hatalmú vallásról a világon. Nyilván lehet olyan vallás, ahol hasonló példát nehéz volna…..
THaruca 2012.06.26 23:32:49
@majd én aztat tudom majd...: De minden mas pedofil maradhat, ugye?
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Tisztelt Olvasó! Szeretném megosztani a saját tapasztalataimat munkakereséssel kapcsolatban.Már csak 6 évem van a nyugdíjig, így stabil állást szeretnék.…..
THaruca 2012.06.07 19:45:01
@Void Bunkoid: Nagymamam 80 eves. Nem Trianon elott szuletett, egy pici faluban, ahol 100%os a magyarsag (meg most is). Azt a par ev iskolat, amit falun el lehetett vegezni, akkor vegezte mikor ez a terulet megint Magyarorszag volt. Es most, ha valami betegsege van, es korhazba kell vinni, sirva keri, hogy inkabb otthon marad, mert a korhazban az orvosok noverek tobbsege csunyan viselkedik vele, mert nem beszel romanul. De gondolom szegyellje magat, mert nem tanult meg.
Ezt a döntőt úgy alakult, hogy a legjobb barátnőmmel nézem meg, mert neki a Velvetre kell cikket írnia Lilu és Nóri ruhájáról, meg, mert már kurva uncsi voltam, tudom. Sőt, jó hírem van, jövő héten anyámmal nézem majd a döntőt, élőben, úgyhogy az lesz az igazi hogyvolt. No,…..
T Cim.   Az alábbi dolog a lányommal történt meg ,amit először nem akartam elhinni. egy bizonyos cégnél titkárnő 10 hónapja jó fizetésért. Február végén felmerült, hogy a cég rosszul áll, le kellene venni a munkaidőt 4 órásra feleannyi fizetésért. Aztán nem történt…..
Praxis Lopnak a kórházban 2012.03.26 08:59:00
Tisztelt Cím! Olvastam a blogját, amiben leírták, hogy a kórházban meglopták az édesanyját.Hasonló dolgot kívánok megosztani most én is.Édesanyám a berettyóújfalui kórházban feküdt pár évvel ezelőtt. Nem emlékszem pontosan, hogy mennyi pénz volt nála de emlékezetem…..
THaruca 2012.03.26 13:35:11
@Turchi: Nem az egeszseguggyel kapcsolatban, de en is ugy erzem felesleges a feljelentes. Ket eve, nyaron Budapesten voltam 3 honapot szakmai gyakorlaton. Egy kollegiumban kaptam szobat, ahol mikor elmentel az epuletbol le kellett adni a portan a kulcsot. Egy hetvege utan, amit egy baratnomnel toltottem, azt vettem eszre, hogy eltunt egy boritek 500 euroval a szobambol, bar az ajto nem volt feltorve. Elso utam a portara vezetett, hogy bejelentsem mi tortent, ahol azt mondtak (szinte mosolyogva), hogy hivhatom a rendorseget de semmit sem fognak csinalni. De azert kihivtam oket. Azt mondtak, ha nincs feltorve az ajto, akkor nem kereshetnek nyomokat. Felirtak amit meseltem, megkerdeztek tudom-e a bankjegyek sorszamat (persze nem tudtam) es elmentek. Ennyi. Az hogy a portasnak kulcsa volt a szobamhoz mig en el voltam menve, es tudtak, hogy nem vagyok a szobaban, nem szamitott.
Az utóbbi napokban úgy tűnik, megint egyre több sztorit kapunk tőletek, úgyhogy csak azt tudom javasolni, hogy ne hagyjátok abba és ha bárkinek van valami érdekes sztorija, az írja meg a blog[kukac]autozz.eu címre és máris kaphatja az ívet a drága kommentelőktől! De hogy az…..
THaruca 2012.02.16 15:32:35
@FDToth: amikor en vezetni tanultam, nagyjabol a 30 volt az a sebesseg, aminel meg ugy ereztem, hogy eszreveszek minden tablat.
Aztan idovel es gyakorlattal ez elmult.
Kisebb karambol szemtanúja volt Tibi. Nem történt nagy kár és nem volt anyázás sem, így hát amolyan aranyosan szerencsétlen, de mégis szerencsés történetet írt le nekünk. Valahogy így volt szép, minek is vitatkozni, ha a vétkesnek egészen pici kára keletkezett, a vétlennek…..
THaruca 2012.01.27 15:42:48
@nem mondom meg: Mivel a harmadik csak "arra jart", megneznem hogy milyen jogon tepned ossze a jogsijat...