Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hamatőr

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Cím:   1076 Budapest, Péterfy Sándor u. 8-20. Telefon:   +36-1-461-4700              +36-1-461-4700      E-mail:   Web:       // Async…..
hamatőr 2011.11.16 09:42:16
Az elmúlt 3 évben háromszor kellett igénybe vennem a Baleseti Intézet ambuláns részlegét.
Az első esetben egy, más kórházak és szakrendelők által nem teljes biztonsággal diagnosztizált (nem voltak biztosak magukban) problémával kerestük fel az Intézet rendelőjét és annak egyik főorvosát.
A diagnózisa gyors, határozott és a lakóhelyünk szerinti sebészeti szakrendelő előzetesével egybevágó volt.
Rövid ambuláns műtét után a nejem igen gyorsan és panaszmentesen meggyógyult.
Természetes, hogy mikor nem sokra rá engem ért baleset, a jó diagnoszta helyi sebész orvosomat kerestem fel.
Felállította a diagnózist és kézspecialista felkeresését ajánlotta.
Bejelentkeztem az én "csoda" doktoromhoz aki megint csak helyben hagyta a "vidéki" diagnózist és ugyancsak ambulánsan egészségessé műtötte a kezemet.
A sors, avagy ki tudja, az idei évben ismét kiszabott rám egy balesetet, úgyhogy az én kis sebész doktornőm beutalójával ismét csak a Baleseti szakrendelőjében jelentkeztem.
Lelkiismeretes és alapos (röntgen, UH) vizsgálat után, a megfelelő segédeszközökkel ellátva, immár lakásomon gyógyulgatok és az én varázsló sebész orvosom meg sem próbált műtétre rábeszélni, mivel van hagyományos és természetes gyógymód is a bajomra.
No, sok mindent hallván és látván, ez is a csoda kategóriájába tartozik!
A személyzet rendkívül kedves, udvarias és segítőkész volt minden esetben.
De nem csak a Balesetiben, hanem az anyakórház szakrendelőjében is!
Köszönöm.
    Cím: 2143 Kistarcsa, Semmelweis tér 1. Telefon: +36-28-507-600 E-mail: flor@florhosp.hu Web: http://www.florkorhaz.hu/     // Async Rating-Widget initialization. function RW_Async_Init(){…..
hamatőr 2011.11.16 09:20:05
Korábban több alkalommal és fórumokon dicsértem a Kórházat és munkatársait.
Sajnos mára ez a véleményem megváltozott, mégpedig a kardiológiai szakrendelés állapotainak hatására!
2009-ben gk. vezetés közben kapott el egy, a szívinfarktus tüneteivel egybevágó roham.
Mivel egy Betaloc tabletta hatására csökkent, csak másnap mentem el a körzeti orvosomhoz aki rögtön (vizsgálat és EKG után) kardio. szakrendelésre utalt.
A fenti kórházban a szakrendelés egy alig 2m széles és 10-12m hosszú, zárt, levegőtlen kis folyosó melletti ajtókból áll, egy EKG, egy Holter, egy szív UH és az épp regnáló orvos szobája.
A betegek java része állni kénytelen (szívbetegek!) mert nagyon kevés a hely.
A bejelentkezéshez tolongás az ajtó előtt mert a milliókért (milliárd?) mindenhol kiépített recepciós bejelentkezésnek semmi, értsd: informatikailag semmi! köze a szakrendelésekhez, oda a bejelentkezés nem jut el!
Szóval órákig várni, a beteget nem kérdezik, nem dumálni-vetkőzni! Következő!
Ha az osztályról a beteghordók tolószékes netán mobil ágyas beteget hoznak le ultrahangra, már élire állítva sem férnek el a betegek.
Az engem vizsgáló doktornő annyit sem kérdezett, hogy maga fiú-e vagy lány, belenézett a leleteimbe, verte egy darabig a gépet és kész. Szedje amit felírtam, itt írjon alá és ennyi meg ennyi idő múlva jöjjön kontrollra.
Természetesen a halom gyógyszer amit felírt, köszönő viszonyban sincs a nyugdíjammal!
Ez évig csináltam kb. negyedévenként a tortúrát, semmivel nem javultak az állapotok és én sem éreztem magam jobban.
Kb 6 hónapja voltam utoljára, a szívritmus szabályzómon kívül minden hókuszpókusz gyógyszert elhagytam és igen jól érzem magam.
Hiába háborodnak fel ez utóbbin orvosok, hogy ők 6 évig tanulták, hogy nekem mi a bajom, ha emberséget, empátiát és alapvető kommunikációt nem sajátítottak el még a T. családjuk keretein belül, anno.
Ps: az urológiai szakrendelésen ennél sokkal, sokkal több figyelmet kaptam, pedig a pisikébe (vagy annak hiánya) ritkábban lehet belehalni!