Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tollas_Elefánt

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bakonyi Kilátó Rólunk 2019.08.27 10:32:52
Figyelem! Ez egy szatirikus oldal! Ne vegyék minden szavát komolyan! Mert a Bakonyban se mindig jók a kilátások, de az ember néha kínjában is röhög...
Kifejező szimbólumokból komponálja látomásait Horváth Lajos (1941) pápai születésű, Veszprémben élő autodidakta festőművész. Tragikus víziókat fest bibliai témákról, görög és római mitológiai alakokról. Titokzatos nők népesítik be legjobb vásznait, a jelképerdőket,…..
Tollas_Elefánt 2014.10.14 17:57:01
@Geza Lennert: Nem volt időm utánanézni, de azt hiszem, Moldovától származik az alábbi kis párbeszéd:
- Honnan ismeri fel a zsenit?
- Felmutatja az írószövetségi tagsági igazolványát.
(Csak úgy eszembe jutott...) :)
Este nagy lakomát csaptunk Ottóval. Domján Gábor barátunk váratlanul meglepett bennünket egy nagy tál frissen szedett és precízen megtisztított gombával. Mint szobrász az anyagával, Gábor úgy bánik a gombákkal. Egyenként kézbe is vette mindegyik darabot, megszagoltatta velünk,…..
A Quasimodo-díjas Orbán János Dénes ünneplése Balatonfüreden Szöveg: Bartuc Gabriella Fotó: Gáspár Gábor Jó barátok együtt ültek, verseltek, beszélgettek, boroztak vasárnap este Balatonfüreden, a Salvatore Quasimodo költőverseny idei díjazottait ünnepelve. Költők és…..
Tollas_Elefánt 2014.09.08 17:34:54
"A sikernek ára van, nem titka,Bohócnak nem jár aranykalitka,Ne szidd a sznobokat,Hisz belőlük élsz,Az írástudóktól meg jobb ha félsz..."Ez a strófa jutott eszembe a legutóbbi Hobo lemezről, ahogy Kedves Vezetőnk parlamenti beszámolóját hallgattam a hétvégi EU…..
Tollas_Elefánt 2011.10.25 08:44:04