Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VegzosEgyetemista

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Kedves Dorottya! 2011.10.20 12:01:00
  Egészen helyes vagy. Kár, hogy mellette ennyire nagyon modoros és elviselhetetlenül irritáló is, és még inkább nagyon-nagyon kár, hogy ennyire csúnyán affektálsz szükségtelen.   Szerintem, mielőtt ezt az egészet túl komolyan vennéd, nem árt szólni a disszidáló…..
VegzosEgyetemista 2011.10.25 03:03:40
Kedves Dorottya, nagyon sokat ártasz a hazai társadalomnak, a közösséget bomlasztod. Gratulálok az USA diplomádnak, de ezek szerint nem sokat tanultál odakint. Mert:
1.: A Megoldásról semmit se szólsz csak dumálsz közhelyesen, sírsz hogy "Nem tetszik". Megoldani fogalmad sincs hogy lehetne. ne beszélj inkább a nyilvánosság előtt.
(Ne beszélj mások nevében, Kilóg a lóláb a "disszidálás" szó hallatán, biztos vagyok benne, hogy Te fogsz lelépni nemsokára az Usa-ba, és nem azok akik nem tehetik ezt meg, a bölcsész barátaid, stb.)
2.: Jobb is lesz ha mész, mert ha utána olvasol, a külföldön dolgozó hazai munkanélküli (bár kétlem, h te az vagy) sokat könnyít a magyar TB-n, azzal hogy nincs a terhére! Sőt ha kint megkeresett jövedelmét hazahozza, akkor még jót is tesz vele a gazdaságnak.

Miért is énekelsz hát?
-Mennyit kaptál érte?? Vagy ki tol téged ennyire? (jó értelemben véve :D )
-Netalán a médiába akarsz berobbanni? Menjél inkább te is Mackós néninek a Megába.
-Vagy politikai ambícióid lennének (azt felejtsd el, mert ott már "minden hely elkelt")

Szerintem:

1.: Az országban teljesen mindegy, hogy ki van hatalmon, mert itt már régen elúszott minden, és Itt nem lehet pénzhez jutni! (2000-2001 től úszott el minden az ostoba újlakás-építés támogatással, meg a CHF hitelekkel, amiért az akkoti Orbán-Megyó-Gyurcsóró kormányok a hibásak!! Az emberek racionálisan cselekedtek, amikor megtakarításaikat a lakásvásárlásba invesztálták, és a támogatott hitelekkel éltek!) Tudod az a helyzet, hogy BUTA POLITIKUSAINK VANNAK.

2.: Sőt még becstelenek is! Az MSZP-s és Fideszes gengszterek annyit lopnak itt amennyit csak akarnak. most pl. a Fideszesek most érinthetetlenek. még a NAV se piszkálja őket, mert akkor mondjuk csak leváltják a helyi századost és kész.

3.: Nem független egymástól a bírói, törvényhozói, és végrehajtói hatalmi ág, (sose volt az) mindent megmond a Fidesz és kész. De ez lehet hogy nem is baj, Mert a Kisebbségi kormányzás idején meg semmit se tudtak megszavazni. Namost meg aztán Lenyúlták a 3000milliárdos magánnyugdíjunkat.

Az még kihúzza idén, nade jövőre mi lesz?

Hogy mi lesz? Azt úgyis a nemzetközi helyzet fogja diktálni! Itt semelyik politikai párt se tud most érdemben jobblétet teremteni.

TE VISZONT ANNYIT TEHETSZ, HOGY NEM BOMLASZTOD A KÖZÖSSÉGET!!!

Menj inkább és gondold végig egy kicsit.