Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miss Röfi

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Omaha hátszín minden steak imádó álma. A hús, aminek alanyi jogon van bejárása a Fehér Házba, nos, arra talán még a kevésbé steak fixáltak is igent mondanának. Egy szelet, a KONRÁDY Foodsból származó húslegendát sütünk most meg. Az összeállítás reményeink szerint…..
A múlt hónapban egy gasztrolegendával lettünk kevesebben. Márciusban hunyt el Murray Lender (81), aki széles körben elterjesztette és világhírűvé tette a bagelt. Pékségünk természetesen reperoáron tartja a péksütemény-ikont, hogy ezzel is biztosítsa széles körben való…..
Joselitót sérti a kifli címmel a Népszabadság április 21-i lapszámában hosszabb cikket közölt a KONRÁDY Foodsról és annak tulajdonosáról, Konrády Zoltánról.Az írás inkább portrénak mondható és a vállalkozás mögötti tulajdonost hozza emberközelbe. A cikkből világossá…..
A KONRÁDY Francia Pékség és Sajtbolt egyik legfinomabb tétele az olaszországi Puglia tartományból származó Burrata sajt. Ez egy majdnem mozzarella. Majdnem, mert a mozzarella burokkal rendelkezik, de sűrű, ugyanakkor folyós savanykás krémsajtot, iletve tejszínt tartalmaz…..
A Coca Cola időről időre próbálkozik azzal, hogy az alap kólát ízesítse valamivel, hogy ne váljon unalmassá a termék. A cég sikeres kísérletére példa a Cherry coke, amely meg tudta vetni a lábát a piacon. 2007-es keltezésű a Coca Cola egy másik ízvariációja a Citrus Zest,…..
KONRÁDY Foods Rajtunk a fókusz 2012.01.25 23:17:00
A múlt héten a Fókusz stábja tette tiszteletét a KONRÁDY Foodsban. A forgatócsoporttal együtt maga Jókuti András, a Világevő is kiszállt a tetthelyre. Ő kalauzolta az üzletben a stábot, illetve ő beszélt a nálunk kapható legendás húsokról. Kóstolt Joselito sonkát, és a…..
Üzletünk dekorációjának két legkarakteresebb eleme a marha és a malacpofa. Az üzletbe lépve egyből bekéredzkednek a vevő látómezejébe. Az ezüst színre fújt gigantikus trófeák a tőkehúsos pult fölül szemlélik mélabúsan a világot.  A két gigász védőcsomagolásban…..
KONRÁDY Foods Építünk I. 2011.12.01 19:44:00
Az építkezés mindig sok fejfájással jár, mi sem mentesültünk alóla, de a végeredmény kárpótolt bennünket mindenért: a KONRÁDY Foods első boltja szerintünk szép, nyugat-európai mércével is vonzó üzlet lett. Itt még csupaszak a falak, de a hűtőpultnak szánt…..
KONRÁDY Foods Ahová érkezünk 2011.10.30 21:31:00
A Piazza szint persze csak a MOM Park szakzsargonját ismerők számára érthető. A lényeg, hogy ez a Match szintje. A Match mellett sokáig egy pékség működött, de már nem. Hamarosan egy új bolt költözik ide. Jó szomszédot kapunk: a Villa bagatelle jön az egyik oldalunkra, másik…..
KONRÁDY Foods A nagy elődök 2011.10.24 22:43:00
Szerintünk jó hentes szaküzletből Budapesten elférne még több. E felismerés hívta életre a KONRÁDY Foods-ot, ami december közepén nyitja meg első üzletét a MOM Park Piazza szintjén. Mindazokat a hagyományokat, amiért szeretjük a hazai hús-hentesárú üzleteket a mediterrán…..