Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csakhalkan2

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   A 43-ik utcában van két hatalmas 56-os plakát. Egészen közel a Times Square-hez. Our revolution was not a movie. Vagy valami ilyesmi. És ez igaz. Most néztem meg a Szabadság, szerelem című moviet, ami persze nem egy revolution de hatásos. Toroczkai egy szemét állat,…..
Csakhalkan2 2011.10.31 14:31:12
@Counter: Én azonban elmagyaráztam neked részletesen, hogy miért nem tartom ellentmondásnak a szörnyű jobboldali költőkkel szembeállítani a színtelen-szagtalan baloldali/urbánus költőket, akiknek egyik lelőhelye az ÉS.
Ha a te stílusodban akarnék írni, akkor hozzátenném, hogy ennek megértéséhet elemi értelmező és szövegértő képességekre van szükség, amikkel te sajnos nem rendelkezel. De nem teszem hozzá.
Csakhalkan2 2011.10.31 14:46:59
@Csakhalkan2: Azonkívül az ellentétpárba, mint szóba te kapaszkodtál bele, én ehhez egyáltalán nem ragaszkodom. Csak ennyit akartam: ti egy bizonyos vonulatból (népies) csemegéztek verseket, köztük W.M.-ét, erre eszembe jutott, hogy egy másik vonulatban is (balos/urbánus) is lehet éppen találni ilyeneket. Elismerem, hogy a szemlézett vers nem a legtalálóbb, ennek oka részben az, hogy egyetlen újság egyetlen számát néztem át hozzá.
A legutóbbi, Nagykagáné, amúgy tényleg szörnyű, de én Wittnerében nem látok semmi szörnyűt - ízlés dolga.
Csakhalkan2 2011.10.31 23:01:53
@Counter: "Ergo ha szeretnéd, hogy szavak nélkül értsenek, ne kommentekben kívánd megvalósítani."

Természetesen nem erről beszéltem, de mivel nagyon hajlamos vagy a félreértésre, megpróbálom szájbarágósabban: az ember mondandója, a mondandójának a lényege nem szavakból áll (szerencsés esetben), ám szavakban fogalmazza meg. Ebből kell a másiknak kihámozni, mit is akart mondani az illető, vagyis a szavakból reprodukálnia azt a szavakon túli vagy szavak fölötti valamit, amit a másik mondani akart. (Ez számtalan nehézséget felvet, pl. hogy nem ugyanazt értjük a szavakon, mindenesetre az a meglepő, hogy mégis megértjük egymást. ) Megeshet, hogy ez a reprodukálás azért nem sikerül, mert valaki leragad a szavak szintjén: úgy éreztem, veled ez történik többször is a vita során. Azt is fenntartom, hogy ahhoz hasonló "logikai" hibákat, amik miatt hülyének néztél, más kommentelők is elkövetnek, sőt te is, de mivel egyáltalán nem ez a mondandójuk lényege, nem is veszed észre, egyébként helyesen.