Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norva

209 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csigiri csá, áldást és békasegget, na meg egy kiló kokaint, hogy minden szegényből gazdag ember legyen. Eljött hát a nagy pillanat, hogy folytassam azt, amit elkezdtem évekkel ezelőtt. Jó sokáig nem is lehetett rólam hallani semmit, akik nem ismertek és úgy olvasták a blogomat, hogy rátaláltak az…..
Tudom, kedves hölgyeim, hogy ez a poszt kiveri a biztosítékot, de egyezzünk meg valamiben. Ha a gyermekeinknek ecsetfejű apukákat szeretnénk, hamarabb találunk egy normálisat a hobby-boltok polcain. Az bele sem szól semmibe és nem is kritizál. Hosszú ideje nincsen gondom a…..
Norva 2015.04.19 16:19:12
@Gábor Turzó: Ne aggódj, hasonló cipőben járunk, de ez engem már hidegen hagy Veled ellentétben(ahogy ezt észrevettem a kommentedből). Én is vagyok nagyjából 170 centi körül, átlagos megjelenéssel, még azt sem mondhatom magamról, hogy ki vagyok b@szva, mivel már nem járok küzdő sportolni(egyszerűen az idő nem engedi meg), és inkább csak itthoni edzésgyakorlatokat csinálgatok, HA van időm rá. Persze voltak barátnőim, hosszabb párkapcsolatok is, de mostanában nem úgy zakatol a vonat, mint mondjuk 3-4 évvel ezelőtt, általában megmaradok a barát zónában, vagy pont olyat fogok ki, aki Nekem szimpatikus, viszont van barátja(ciki). Abban a korosztályban még értékelték azt, amit abban a korosztályban, amiben most vagyok, már kevésbé(egyébként 21 éves vagyok). A mostani generációban nem számít, hogy mennyire vagy intelligens a többihez képest vagy mennyire vagy udvarias, mennyire tudsz mosolyt csalni az arcára a hülyeségeiddel és mennyire vagy humoros, ezek sajnos manapság már csak másodlagos szempontok. Az a fő mérvadó, hogy van-e pénzed(ami amúgy egyelőre nem a tiéd, hanem a szüleidé, magyarán rendelkezel-e biztos anyagi háttérrel), mennyire vagy hülyébb náluk(magyarán mennyire vagy befolyásolható, ha már őket befolyásolta a média, akkor legalább legyen egy olyan faszijuk aki szintén úgy ugrál, ahogy ők tapsolnak), de semmiképp sem lehetsz intelligensebb, mint ők, mert az rontaná az önbecsülésüket. Előny, ha úgy bánsz velük, mint a kutyákkal, mert mondjuk ki: mazochisták, ezért van a jó fiú kontra rossz fiúk közötti "párbaj" is. Persze abba nem gondolnak bele, hogy ezek az emberek jóval sikeresebbek lesznek az életben, mint azok a rossz fiúk, akiket választottak korábban. És akkor jönnek rá, hogy nagy ívben le lesznek sz@rva, amikor már késő. És ez bizony családalapítás előtt elég mérvadó, hogy ki lesz a párod.
Persze ez az ÁLTALÁNOS nő kontra férfi közötti különbség, valójában el sem tudnád képzelni, hogy mennyi olyan nő van, aki csak Rád vár. Viszont több gond is van: vagy nagyon el vannak rejtve(tehát Te laksz Győrben ő meg valahol Bivalybasznádon Magyarország délkeleti részén), vagy valaki már szerencsésebb volt és hamarabb észrevette ezt a kincset(tehát van barátja/barátnője), vagy szimplán nem futtok egy szálon, és annak ellenére, hogy azt hinnéd Ő a tökéletes számodra, valójában egy hamis illúzió áldozata lettél.
Ennyi lenne.
Nos, elérkezett annak is az ideje, hogy kitárjam véleményemet ezzel a témával kapcsolatosan. Nem gondoltam volna, hogy egyszer eljön ez a pillanat is, de a "lassan járj, tovább élsz" elvének élve ez is teljesült. Nem is tudom, hogy hol kezdjem. Elég sok oldalról meg lehet közelíteni…..
Nos...Nem is tudom, hogy egyáltalán emlékeztek-e még rám... Nem írtam már lassan több, mint egy éve. Azon olvasóim, akik gyakrabban olvasták ezt a blogot és nem ismertek személyesen, már azt gondolhatták, hogy eltávoztam az élők soraiból.DE NEM! Még itt vagyok, és itt is leszek,…..
Még anno középiskolában az osztályfőnököm az alábbi mondást nevelte belénk: "Ha győzöl, viseld szerényen. Ha veszítesz, ne magyarázkodj". Ez a gaming scenere is vonatkozik. Sokáig gondolkodtam, hogy írjak-e erről, mert nem olyan nagy hír, de nem tudok elmenni szó nélkül…..
Norva 2014.07.25 11:54:27
Ha már a RITO ennyire komolyan veszi ezeket a dolgokat(amivel RÉSZBEN egyetértek), akkor azon is el kéne gondolkozzanak, hogy:
1. mondjuk egyes bugokat és olyan fontos dolgokat, amik a játékot erősen befolyásolják(gondolok itt pl a Home Guardra) időben fixálni, nem pedig napokkal, de volt már rá példa, hogy hetekkel később fixálni.
2. A Tribunallal kapcsolatosan ügyködni azon, hogy ne egy robot döntse már el, hogy ki kapjon chat bant és ki ne csak azért, mert van egy rossz report rendszerük, mert hallottam már olyanról is, hogy valaki tényleg jogtalanul kapta meg a..hogy is fogalmazzam szépen "jutalmát".
3. Szervereket mondjuk rendszeresen karbantarthatnák, hogy ne szalonnát meg babgulyást lehessen csinálni a szervergépeken, hanem játszani rajtuk.
4. A support pedig ne évekkel később válaszoljon egy olyan fontos kérdésre, ahol más emberek pénzéről van szó, mert tegyük fel fizettünk a játék bizonyos szolgáltatásaiért, ők pedig tesznek arra, hogy egyáltalán megérkezett-e a megrendelt csomag, vagy sem.
És ez persze csak néhány "apróság" volt.

Szóval ha már így a példamutatásnál tartunk, akkor ők is felmutathatnának valamit a közösség/játékosok érdekében, mert amikor "komoly döntéseket" kell hozni más csapatok, játékosok felett, az nagyon jól megy nekik, de arról a négy "apróságról", amit az imént felsoroltam elég sokszor szeretnek megfeledkezni.
Én tényleg nem azt akarom ezzel mondani, hogy jogtalan volt a döntés, de ha már ennyire benne vannak a témában, akkor ne csak bíráskodjanak, hanem a játékosok kényelmét is szolgálják elő. Ennyit a példamutatásról.
Az említett csapat pedig természetesen örüljön annak, hogy nem 3000 meccset chat bant, eltiltást és miegymást kaptak, hanem "csupán" 300 dolláros bírságot.
Norva.
 Az elmúlt napok során eléggé erősen gondolkoztam azon, hogy erről a témáról is kifejtem bővebben a véleményemet és megosztom az olvasói réteggel. Nyilván lesznek olyanok, akik teljesen egyetértenek, olyanok is, akik csak részben és valószínűleg akad majd olyan is, aki nem,…..
 Kissé fáradt vagyok, de elszántam magam, hogy írok egy keveset a mai nap folyamán is. Szép idő van, és mióta várok már erre. A szép idővel jön a jó kedv, a jó kedvvel pedig a mosoly. Egy kis hajtás a héten, dolgozatok, munka, szopatás, menetmetszés, agyzsibbasztás, a mai nap…..
 Ezt a bejegyzést egy blogger kérésére írom meg. Blogját ugayn nem publikálom, mert megkért rá, hogy ne tegyem nyilvánossá, az oka pedig egyszerű: nem akarja, hogy az emberek másképp ismerjék meg, mint amilyen valójában(mivel sajnos már sikerült), viszont a beceneve Hubyka, egy…..
 Valószínűleg nem lesz rövid bejegyzés, de egyrészt már hiányzott, hogy vezessem ezt a kis valamit, másrészről ha unatkozom, legalább van mit csinálnom a tanuláson kívül is, végül, de nem utolsó sorban amit itt leírok, az úgy is megmarad, és ha már mást nem is, engem…..
 Nos igen. Eljött ennek is az ideje, hogy kezdetét veszi újra a reggeli buszozás, a reggeli ökörködés és az iskola. Számomra immáron új intézményben, teljesen más környezetben, más tananyaggal és jóval kisebb létszámmal osztálylétszámot tekintve. Míg egykori sulimban…..
 Lassan elérkezünk a nyári szünet végéhez, szóval mielőtt vége lenne, ki kell élni még az utolsó pillanatait is. Miután átbaszták a fejemet, úgy éreztem szükségem van egy kisebb kikapcsolódásra. A kis kikapcsolódásból pedig mindig lesz egy nagyobb, a nagyobbat meg követi a…..
 A kérdés adott: a két opció közül melyik az, amelyiket jobban kéne értékelnünk? Azt, ha valakit szeretünk, vagy azt, ha minket szeretnek? Én személy szerint pontosan nem tudom már meghatározni, hiszen rengetegszer szerettem, és legalább ugyanannyiszor nem viszonozták, de…..
 Igen, a történelem hatalmas átka, hogy ismétli önmagát. Pedig olyan szépen kitaláltam mindent és valahogy mégsem az lett. Talán azért, mert egy fasz voltam, aki elfelejtette elrejteni azt a bizonyos bejegyzést, amiben a kis meglepetés randinkról volt szó, amit persze Ő is…..
 Hogy miért? Gondolj csak bele: lehunyod a szemed, és folyamatosan gondolatok árasztanak el, de lehet, hogy még lehunynod sem kell ahhoz, hogy valami borzasztó, fájdalmas dolog jusson az eszedbe, és innentől az ördögi kör adott: nem szabadulsz meg ezektől a gondolatoktól. Átveszik…..
 A cím magáért beszél. Telik a nyaram, és újra szerelmes lettem. Nagyon szerelmes. Talán életem találkozójára készülök. Egy kis piknik a nyári naplementében, mellette pár pohár pezsgő eperrel és tejszínhabbal és egy kispárna. A következő randira pedig egy…..
Na üdvözletem újra mindenkinek.  Hát magam sem gondoltam volna, hogy még visszafogok térni és írni tovább ezt a számomra kihalt kis ereklyét. Őszintén szólva hiányoltam ezt az egészet. Hiányoltam azokat a fergeteges perceket, amiket erre a blogra rászántam. És…..
 Csőő! Ismét fergeteges bejegyzésnek állok neki, hiszen lassan 1 hónapja nem írtam semmit sem és az események meg csak zajlanak, mellesleg unatkozom is, szóval úgy láttam, hogy itt az ideje pötyörészni valamit.  Elsősorban szeretném bejelenteni, hogy sikeresen…..
 Helló everybody! :DA cím magáért beszél, írok néhány sort az elmúlt időszakban történt dolgokról.. Ne is lacafacázzunk, induljon a nagyszabású UTAZÁS!!  Szóval kezdjük ott, hogy nem volt egy hónapja, hogy megismertem egy csajszit. Mindenhogy megvoltam vele elégedve,…..
 Háy-hó, mert minden jó! Szóval ebben a bejegyzésben levezetem, hogy mi is történt velem az őszi szünetben. Nézzük, hogy miből élünk. Nulladik nap(szombat):  A szünet még el sem kezdődött, de nekem már így is eléggé programmal teli napom volt. Szombati nap,…..
 Cső, pacsi, csigiri csá meg mi egyéb.  Na hogy vagytok Kedves Olvasók? Van már ötletetek, hogy mit fogtok csinálni őszi szünetben? Remélem, hogy igen, és nem fogjátok tétlenül tölteni az egészet és nemcsak a tanulásnak szentelitek alá magatokat.A lényeg: mi a…..
Norva blogja Majd meglátjuk.. 2012.10.14 16:57:07
 Sziasztok...  Október 14.-e van. Igazán őszies az időjárás is, pont passzol a kedvemhez is és ennek megfelelően pörgetek most zenéket. Inkább rap, most nem hiányzik se a tuc tuc, se az öld meg anyád zene. Tuc tucból volt elég egy tegnapi házibuli keretében, öld meg…..
 Lassan 2 hete, hogy utoljára írtam volna bármit is. Szóval itt az ideje, hogy összegezzük, hogy mi is történt illetve mi fog történni.. Szóval az elmúlt időszakban túl sok mindenen lehetett nevetni. Osztályfőnök napi szinten kiakad(olyan dühkitörései vannak, hogy nem…..
 Ha már másra nem futtya, legalább ennyit megosztok: Túl vagyok az első osztályozó vizsgámon angol nyelvből. Ahhoz képest, hogy az írásbelire semmit nem készültem, elég lazán ment a dolog, bár érdekesen kezdtük el a vizsgát. Volt még némi szabadidőnk, azt…..
Sziasztok! A napokban hallottam, hogy van jó néhány bejegyzésem(sokak szerint az egész blogom), ami nevetséges. Tegnap láttam az egyik bejegyzésemet is, hogy megosztották és sokan röhögtek rajta, szánalmasnak is tartottak meg még sorolhatnám, nem mintha ezzel beletapostak volna a…..
 Halihó, sziasztok! Úgy gondoltam, hogy megosztom az eddigi tapasztalataimat a szecskáinkkal kapcsolatosan. Ha röviden összeakarnám foglalni az egészet, akkor annyit kéne csak írnom, hogy teljesen megvagyok elégedve velük. Ha hosszabban akarnám, akkor sem tudnék sokkal többet írni:…..