Regisztráció Blogot indítok
Adatok
körbubi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teadélután Testvérek között is 2012.11.01 03:15:55
Jeszenszky Géza, volt külügyminiszter, jelenlegi oslói nagykövet három évvel ezelőtti egyetemi jegyzetében alábbi mondatot vetette papírra: „azért van, hogy olyan sok roma szellemileg leépült, mert a roma kultúrában megengedett, hogy a testvérek vagy unokatestvérek házasodjanak,…..
Leáll a kolbászgyár, drágulnak a pékáruk, csökken a minőségi élelmiszerek iránti kereslet, egyre fontosabbá válik az ár, egyre kevésbé nézi az ember, hogy mi van a csomagolás hátuljára írva. És ez még csak az evésről szól, valójában az élet minden területén igyekszünk…..
körbubi 2012.10.21 19:31:14
@Pan Modry:

Szívemből beszélsz. Én is azon élek.:)
körbubi 2012.10.21 20:16:46
@painkiller21:

Egy szóval sem mondtam hogy rossz itt élni, jól érzem magam. Egyébként ha "kitakarodnék" kb. 2 proli családnak lenne rosszabb, az általam termelt befizetések hiánya miatt. Romkocsmában pedig még nem voltam, úgy tudom az a ti fajtátok szórakozóhelye.
körbubi 2012.10.21 20:18:49
„Bírósági végzés nem kötött, simán odamehettem volna bármikor, felpofozom és eljövök a gyerekkel” – Levélírónkat ködös magyarázatokkal dobta ki a barátnője, de legalább a közös gyereküket láthatja néha. Ha akarja. Mivel nem házasok, a férfi csak…..
A Honvédelmi Minisztérium szeptember 19-én közölte, hogy 30 UH-1N-es helikoptert kap hamarosan a magyar honvédség az Egyesült Államok hadseregétől. Tájékoztatásuk szerint az amerikai haderő összesen 89 helikoptert von ki a hadrendjéből, ezeket ingyen vagy kedvezményes áron…..
„Még egy adalék, ami aggódásra késztet: a facebook-adatlapjának profilképén még az exével pózol… nem tettem szóvá, nem kérdeztem rá” – a fiatalember arról mesél, hogy übercsinos csaja nem nagyon veri vissza a körülötte ugrándozó kis kanok nyáladzva…..