Regisztráció Blogot indítok
Adatok
p.andrisss

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon veszélyes játékot űzött idén a TV2 az egyetlen (na jó, a Nagy Duett mellett a másik) húzóműsorával: arra épített, hogy a brand elviszi a hátán a produkciót. Ez abból (is) látszott, hogy az énekesek közé csak pár olyan került be, aki esetleg a fiatalabb korosztálynak is mind valamit (Nagy…..
Igen-igen, már nem kell sokáig várni, március 31-én ugyanis eljön az elkerülhetetlen, ez pedig nem más, mint a Trónok harca 3. évadjának a premierje. Tárt karokkal és tátott szájakkal várjuk (mármint azok, akik nem olvasták a könyveket), hogy vajon mi történik Westeros…..
p.andrisss 2013.01.18 11:24:52
@doggfather: valószínűleg egyszerűbb volt egy műheget tenni rá, mint számítógépesen ezentúl mindig "levágni" az orra nagy részét :P ha csak ez lenne a legkisebb változtatás a könyvhöz képest...
Nem is tudom, hol kezdjem ezt a posztot. Lehet, egyéni szoc. probléma az, amiről itten szó van, de nem bírom magamban tartani, már majdnem teleüvöltöttem vele a szerkesztőséget, a rovatvezetőm, meglátva dühtől vöröslő fejemet, idejött, megsimogatta, és azt mondta, írjam ki…..
p.andrisss 2013.01.16 18:35:22
@Mr. Jerkow: your comment made my day aswell :D
Egy olvasónk jelezte, hogy az HBO most hétvégén tartott kódolatlan hétvégéjét nem tudta maradéktalanul kiélvezni, mert szolgáltatója, a T-Home vasárnap éjfélkor kihúzta a drótot, és kész, lehetett menni lefeküdni. Az persze valahol érthető, hogy a hétvégét szó szerint…..
p.andrisss 2011.10.24 16:35:14
@CiCus75: ha digitális szolgáltatásotok van, csak újra kellett volna indítani a beltérit. mondjuk ezt a szolgáltató valóban nem nagyon kommunikálta az előfizetők felé...