Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrPfromPlanetE

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mrPfromPlanetE 2012.02.04 20:51:09
Kocsmablog Akácfa söröző 2009.12.05 15:00:00
Helyszín: 1072 Bp., Dohány u. 56. Látogatás: 2009. november 25. 17:45-22:40 > A sok lúd disznót győz elv visszaigazolt, vagy cukros faszt osztogatnak a pultnál? Adatlap Elérhetőség: +36 1 782 6990 Web: http://legjobbkocsma.hu/pub/bemutatkozas/akacfaFacebook oldal:…..
mrPfromPlanetE 2011.10.24 14:27:11
mivel úgy látom, a legfrissebb komment is már fél éves, nekem pedig nagyon új az élmény, gondoltam frissítek.
most szombaton beleestünk a hibába, hogy csak úgy, az utcáról céloztuk meg az Andersent, ami nagy hiba volt, a kábé egy órányi vegetálás alatt sorra vettük a szóba jöhető menedékek listáját, aztán célba vettük az Akácfa utcát.
a masírozás közben 10 fősre duzzadt csapatunk kilenc környékén érte el a célzónát. belépés után kábé 5 perc múlva már majdnem mindenkinek volt helye, majd újabb 5 perc elteltével már mindenki szorongathatta a maga italát - a bejáratnál létesített minipult tehát nagyon jól működik. a 'főpult - csocsó asztalok - mosdó bejárat' háromszöge kissé szűkös ugyan, és a két fociasztal is kissé zsúfoltan van egymás mellé pakolva, a helyzet mégis csak minimálisan volt zavaró.
A wc állapota az este során fokozatosan romlott, és még a férfiak ajtaja előtt is megnőtt a sort, ez mégse zavarta a bent smároló párt.
az árak az érzékenyebbeknek is fájdalommentesek minden kategóriában, a Shrek néven futó 'kiwis macifröccs' pedig egy idő után a legjobb befektetésnek bizonyult.
az Akácfában jobbára tényleg a barátságos fiataloké a pálya. középiskolások, egyetemisták, friss diplomások rockpólóstól a V-nyakú gallérosig (trendi diszkós cicalányokat és cicafiúkat én nem láttam).
ülőhely van széltében-hosszában, az utcára italt valóban nem lehet kivinni, a felügyelő nagy darab biztonságos arc a mi figyelmüket is felhívta erre - kulturált módon és hangnemben :-)
az Akácfa nem egy elitista művészklub, de (épp ezért, vagy ennek ellenére) a hangulat jó, az árak jók, vendégkör jó, kiszolgálás jó.
véleményem szerint most az Akácfa egy vérbeli, pluszos söröző. nem játssza meg magát, nem akar más lenni, mint amiben nagyon jó.