Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Uzbence

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SZEMA-blog Mi lett belőled, ember? 2012.12.24 01:09:15
Uzbence 2013.01.20 08:44:23
Nem óhajtok régi idők illúzióját idehozni, nem akarom a hatalom és vidék kapcsolatát boncolgatni. Kiutat keresek, de az reálisan nincs- akkor mi történik? A mindenkor regnáló ellensége, kimondatlanul a vidéki parasztság, és az önálló iparosság volt.Miért? A válasz egyszerű,…..
Olvasom a huzakodást, hogy bevegyék-e az Együtt 2014 nevű mozgalomba a Demokratikus Koalíciót. Úgy látom, nekik is Gyurcsány Ferenc a probléma. Éppen mint a Fidesznek, amelyet le akarnak váltani. Az a Gyurcsány, aki a legtöbb gyalázkodást kapta Orbánéktól. A háza előtti…..
Uzbence 2012.11.10 10:33:56
Nagy boldogsággal tölt el, amikor az önjelölt elemzők, mindent- mindennel összemosnak. Legalább a fehéret és a színeset tegyék külön, a színes az árnyalja a fehéret.A fehér a tény a színes pedig a ráhordott mocsok.Fentebb annyi, de annyi elfogult, s nem a tudáson, hanem a FIDESZ karaktergyilkos évei következményében kialakított hamis tény.Nagyon örülnék annak, ha bárki olyan tényszerű megállapításokat tenne, amelyik bizonyítanák Gyurcsány bárminemű önérdekből eredő, vagy az országnak ártani akaró tettét fel tudná sorolni, pontosan megnevezni.Könnyű úgy ítélni, hogy tényszerűen nem gondolok át semmit, csak mondom a papagájkommandó által beoltott szöveget. Egyetlen jelét nem látta, annak , hogy akár a DK, vagy akár Gyurcsány Ferenc pozícióért hajtana, ez inkább a régi begyöpösödött agyaknak a torzszüleménye. S az is igaz, hogy a szociknál még mindig ott van az a mag aki mindig is kevert, gondolok itt a műhajú volt informatikai árnyékminiszterre és ténykedésére, a Moszkva tér környékén, ott van a két volt pénzügyminiszter,Kaposvár nagyasszonya, s még jó páran , akik állandóan akadályoznak, mert olyanok mint az egér , amelyik a hídon az elefánttal megy át, s azt hiszi, hogy Ő is nagy.Pedig csak porszemek. S nekem ne mondja senki, hogy egy Gyurcsány kvalitású embernek nincs helye az ország vezetésében, bármit papol a FIDESZ. A legroszabb Gyurcsány év is jobb volt az első Fidesz kormányénál, a jelenről ne is beszéljünk. S nagyon jó lenne, ha mindenki alapra állna, és nem a személyeken, hanem a szándékukon töprengene,s nem au összefogást erősítenék a bizalommal a hittel.Kennedy után : Nem azon kell gondolkodni, hogy mit adott Neked az ország, hanem azon, Te mit adtál neki "
Így sokkal jobb lenne.
Kovács Kálmán
Nyugodtan lehet hisztizni, de Gyurcsány Ferenc megcsinálta. Egy hét alatt összébb hozta a demokratikus ellenzéket. Ma egy hete, hogy Molnár Csabával, Niedermüller Péterrel és Kolber Istvánnal késő este éhségsztrájkba kezdett a Demokratikus Koalíció elnöke. A bejelentést…..
Uzbence 2012.09.16 14:55:30
Alig pár nap leforgása alatt három szocialista politikus gondolta úgy, hogy fel kell ajánlania Orbán Viktornak a Mesterházy Attila vezette párt szolgálatait. Először Suchman Tamás, majd Szekeres Imre, végül a budapesti elnök, Molnár Zsolt. Nem tudni, hogy van-e emögött elnökségi…..
Uzbence 2012.08.01 14:30:57
Zsolt !

Mondhatnám tán' azt is, hogy megtalálja a zsák a foltját.Ám szerintem ennek mélyebb gyökerei vannak.Honnét jönnek a gyökerek?
Onnét, hogy a szocik jó része mindig élvezte a semmiből jött pénzeket, lehetőségeket, a kiemelt elbírálást. Szívük szerint Ők is megmondhatnák a kiindulási pontokat. Viszont nincs alkalmas karizmatikus vezető, sem olyan tag aki véleményét a sajátjaként meri kimondani- tán' Szanyi Tibor.Azért, hogy tovább tocsoghassanak a mocsárban, képesek feladni mindent. Képesek a saját érdekükben tönkre menni hagyni az országot.S ez nem egy vak álom, hanem bizony egy lehetőség.Azt nem értem ,hogy a DK mi a jó fenének nem erélyesebb, miért nem csábít már át egy embert, hogy frakció lehessen, miért nem hangos, miért nem veri az asztalt. Oka volna rá minden intézkedéskapcsán ezt megtenni,most főleg a médiaviszonyok kapcsán kialakult lehetetlen helyzet ostorozása kellene minden nap. Ti bármennyire is akarjátok, tesztek , objektívak vagytok. Ez kevés. Oly kevés.,mint ahányan fogni tudnak benneteket, míg a földi csatornákon megy az ige hirdetés. A fél- ázsiai származásról a közmédiában, egyetlen szó erről el nem hangzott. S nem értem, miért fordulnak a médiák csak a parlamenti pártokhoz, és miért nem olyanokhoz is, akinek kidolgozott elképzelései, világos célja és több mint kétezer regisztrált tagja van, mint pl a SZEMA.
Barátsággal Kovács Kálmán