Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zola9114

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.18 12:07:00
Jó hír, ma nagyon haladt a videó. Már csak 2 perc van hátra a szinkronból, azt kész is.Rossz hír, költözködés miatt felettünk kopácsolnak,fúrnak ezerrel, már reggel hét óta (de jó erre kelni!), azt baromira meguntam, hogy minden jelenetet 6x kellett felvennem, mert berregés van a…..
Soundtrack: Hot Butter - Popcorn Játékot köszönöm SzTomcat-nek. Fraps valamiért megint csak lassítva vette fel a játékmenetet.  *Akkor olvasd, ha láttad a videót* Ennél a játéknál tényleg teljesen tanácstalan voltam... Sok futam után állandóan kikaptam, igaz még nem…..
Rastata FreddyD folytatja! 2008.04.08 15:02:00
Tisztelt RosszPCJáték alattvalók,Be kell jelenteni a nagyszerű hírt, miszerint... FREDDYD FOLYTATJA!!! A mester mégsem adja fel egy ilyen kis tapló miatt, akit nem nevezünk nevén! Adjunk hálát az Atyának (FreddyD), a Fiúnak (Butterbean), és a Szentléleknek (A vérző busz lelke), hogy…..
Zola9114 2008.04.08 16:51:32
Igen...Folytatom Néha adtok nekem játékokat, amelyeket aztán mégsem mutatok be, különböző okok miatt. A Panzer Elite-ről már anno írtam egyszer (a kedves tulajnak már fél éve próbálom visszaadni a játékot, de nem reagált egy e-mailre sem), aztán volt az RPM Tuning, amely…..