Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Biorobot4000

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Rögtön első lényegi blogbejegyzésemmel egy egyre elterjedtebbé vált módszerre szeretném a figyelmeteket felhívni. Történetesen arra hogy ha valaki ma minőségi e-book olvasót szeretne venni az 50, sőt a 40 ezer forintos lélektani határok alatt igen könnyedén belesétálhat…..
Biorobot4000 2011.10.25 09:47:24
Kedves Blog Szerkesztő!

Mi az Amazon Kindle E-book olvasóit forgalmazzuk Magyarországon. Az E-book olvasókat mi is az Amazon-tól vásároljuk. Mit kap meg nálunk a vásárló azért a kb 5000Ft pluszért amit az amazonnál nem? A Garanciát. A nemzetközileg elfogadott 14 napos visszavásárlási garanciát és az 1 éves teljes körű garanciát. Ha esetleg nem működőképes készüléket kap a vásárló akkor mi azonnal cseréljük. Ha valaki pl nem tud angolul, akkor hogyan fogja ezeket elintézni? A garanciális ügyintézés egyszerűen nem éri meg 1-1 készülék esetében visszaküldeni. Próbáljunk meg feladni egy csomagot Amerikába pl DHL-el. A visszaküldés költsége jóval több mint 5000Ft. Ezenkívül szükség van a garanciális ügyintézéssel kapcsolatos levelezésre is. Való igaz, a magasabb áru Kindle készülékeken nagyobb az árrés (kb 5000-10000Ft) között. De ez minimum szükséges ahhoz, hogy ezeket a szolgáltatásokat biztosítani tudja 1 cég. természetesen ebből nem lehet meggazdagodni, de még csak fent tartani sem lehet egy céget, ha nincs más tevékenysége. Nos sorolhatnánk még milyen egyéb költsége van a cég szempontjából egy ilyen kis "átverések" ahogy a blog írója fogalmazott. Az 1BM Média Bt. célja az, hogy segítsen azoknak, akik egy Kindle E-book olvasót vásárolnának, de nem szeretnének egy külföldi - hozzáteszem nagyon megbízható - weboldalról vásárolni. Nem szeretik megadni a dombor-nyomott kártyájuk számát. Biztonságot szeretnének vásárolni a garanciával. Én úgy gondolom, mint az 1BM Media Bt. ügyvezetője, hogy mindenki el tudja dönteni, hogy mi a jó neki, és hogyan szeretne vásárolni.

Szívesen veszem, ha válaszol valaki a Garanciával kapcsolatban. Hogy megér-e neki ennyit, hogy tényleg átverésnek tartják ?

Üdvözlettel
Homoki Péter
1BM Media Bt.
http:\\
www.1bm.hu
UPDATE 11.15: Ahogy az tavaly is bekövetkezett, a karácsonyi nyomás alatt elkezdett belassulni az Amazon logisztikája. A Fire (lehet, a vegyes review-k miatt, kösz Atyaman) elég gyorsan érkezik, most 2-3 napot írnak, de a Touchra 8-9 napot kell várni. Azaz aki vásárolni akar, az ne nagyon…..
Biorobot4000 2011.10.24 11:24:08
Nos ha Kindle vásárlásról van szó akkor érdemes megnézni itt az árakat. http:\\www.1bm.hu Itt 1 Év garanciát is vállalnak a Kindle-re, és amúgy pedig ezen kívül én nem találtam más webárunázat ahol árulnák.

www.1bm.hu