Regisztráció Blogot indítok
Adatok
J'quen Hagar

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Migráció és mi címmel indított körkérdést és cikksorozatot a Mandiner. Az eddig megjelent írások ezen a linken keresztül olvashatók. * És te? Te melyik oldalon állsz ebben a menekültes vitában? – rég látott ismerősöm kedvesen, de enyhén összevont szemöldökkel dobta a…..
J'quen Hagar 2015.09.25 15:03:14
@ingyenebed: minőségi 10%? :-D
gdp-t növelni? :-D
  Megtekintettem tegnap az új retorikai magasiskola egyik első politikai orgazmusát tegnap, a Szabad Sajtó útján. Unalmas, közhely-pufogtató tüntetés volt, alulmúlva talán az eddigi összes demonstrációt, amin jártam. Annyi kiderült: szabad országban élünk, ahol szabad…..
J'quen Hagar 2011.10.24 10:17:22
@Grigorij Pantyelejevics: Sok minden nekem sem tetszik, ahogy említettem, többek között ezek is beletartoznak. Sajnos sok dolog még mindig azért van így szerintem, mert nem tiszta lappal kezdtük a rendszerváltás után. Ezért van az, hogy egy poszt-kommunista párt félti a demokráciát ami röhej, hogy sajnos kevés nemzet iránt elkötelezett ember ül a vezetőink között, bármelyik oldalon. Ma már a politikusok többsége nem a közérdeket szolgálja, hanem a saját érdekeit.

Ha erre tudnak megoldást szívesen meghallgatom. De a legjobb az lenne szerintem ha végre bal meg jobb oldal helyett nemzeti oldal lenne, ami a mi érdekünket képviseli, nem azt az oldalt ahol a tőkés csoportok zsigerelik folyamatosan az országot.
J'quen Hagar 2011.10.24 10:04:34
@Mr. Acid: Valami tényleg nem lehetett rendben ha 2/3-ad lett a vége. Azt meg sajnos el kell fogadni amit a többség választott. Azt meg, hogy a történelmünk során hozott hibás döntéseket még mindig nyögjük nem itt kell megvitatni. Nekem sem tetszik minden de a rendszer adott, demokráciában élünk, nem repkednek golyók a tüntetők felé, szabadon le lehet írni bármit.