Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Perella

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mindig is nagy szimpátiával tekintettünk a pártok felett átnyúló civil kezdeményezésekre, amelyekre szerintünk nagy szükség van. Különösen mostanában, amikor a fülkeforradalmi kormány nekilátott a Harmadik Köztársaság módszeres szétverésének, az ellenzéki…..
Perella 2011.10.24 03:53:34
Hát ez a poszt, kb annyira vicces mint a szeretett vezető magyarázata a távollétre. Persze tudjuk, események vannak Brüsszelben, de azért a kis gógyik mögött talán még a legelszántabb Viktor fanokban is ott motoszkál, hogy azért valami bug van itten a történetben, hogy az uniót folyton leugató, Orbán "nekünk senki nem parancsol" Viktor október 23-án csak úgy lelép. Emberek, pont október 23-án? Azért ez WTF!? Milyen hisztit vágtatok volna le pont Ti, ha Gyurcsány merészelt volna ilyet tenni? Mert persze ha olyan nagyon-nagyon akart volna beszélni az övéihez, akkor a XXI. században ez nyilván kivitelezhetetlen lett volna egy kamera, az internet meg egy kivetítő segítségével. Nyilván nem volt 20 perce se, ott a messzi Uniófővárosban, amin egyébként kívűl is van élet - mint tudjuk. Neeee mááááár :)

Persze nem félt ő, ezek csak költői túlzások, nem esett volna neki itt semmi baja. Csak hát még a legelszántabb híveknek is nehéz lett volna elmagyarázni, hogy miért lézengenek az emberek a Fidesz megemlékezésen és miért telítik meg a teret az ellenzékin, ha pár évvel ezelőtt még arról szólt a dal, hogy aki ellen sokan tüntetnek, annak azonnal le kell mondania.

Szóval lehet itt vicceskedni srácok, nyilván írni kellett valamit és hát ezekre a nem kis tömeget mutató képekre azért elég nehéz lehet bármi olyat írni, ami nem jár annak egyértelmű beismerésével, h ezt bizony elkúrtátok. Értek én mindent, csak az a rohadt büdös izzadtságszag ne áradna minden egyes mondatotokból, amikkel vicceskedve próbáljátok elbagatelizálni a dolgokat. Sebaj, azt hiszem lesz még alkalmatok ezt gyakorolni a 2014-es búcsúig. :)

Annyit azért még csendben hozzátennék, hogy lám-lám, autógyújtogatás, TV székház foglalás, molotovkoktél-utcakő-paradicsom dobálás nélkül is lehet tömegesen (ellen)véleményt nyilvánítani.