Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kvpsgb (törölt)

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvége politikai eseménye volt a szárszói találkozó. Farkasházy Tivadar balatoni telkén hozta össze Orbán Viktor szétszabdalt ellenzékét, mintegy hatszázan tisztelték meg jelenlétükkel. Köztük az Index hírportál munkatársai is, akik több fényképet közöltek a…..
A kerti munkák többsége fárasztó, hajolgatással, cipekedéssel, szöszmötöléssel járnak, ám a fűnyírás tapasztalataim szerint a legkevésbé kedvelt kötelező elfoglaltságok közé tartozik. A gépet elő kell venni, a hosszabbítót kibogozni, átnézni a pázsitot pengecsorbító…..
 Az ötvennyolcadik Eurovíziós Dalfesztivál a döntőjéhez érkezett, amiben Magyarország is szerepel. A második elődöntő eredményhirdetésekor ByeAlex-ék jutottak be először a döntőbe. Persze ez nem jelenet semmit, mivel a továbbjutó tízből Magyarország lehetett az első,…..
Az Index az összeesküvés elméletek gyártása kapcsán is írt a tragédiáról, de számomra nem is az emberek buta és felszínes konspirálása volt a megdöbbentő, hanem az, hogy egyesek milyen gusztustalan módon használnak ki minden lehetőséget alantas céljaik eléréséhez. A bostoni…..
kvpsgb (törölt) 2013.04.17 08:14:31
Orbán Viktor parlamenti felszólalásában jelentette be, hogy utasítja Pintér Sándor belügyminisztert az Adj gázt! motoros vonulás betiltására – vagyis arra, hogy az élet menetével egy napon „ne lehessen olyan típusú politikai természetű rendezvényeket tartani, amelyek…..
Elindult a Trónok harca 3. évada, a fél világ megint a haját fogja tépni vasárnaponként, hogy „bazzeg már megint vége”, és senkinek nincs mersze egy rossz szót szólni erre a sorozatra, mert különben felakasztják. Pedig hát…lenne mit mondani. Mindenekelőtt ki kell…..
kvpsgb (törölt) 2013.04.05 21:07:53
A hülyeség sokféleképpen osztályozható (mint erre korábban már rámutattam), de amit most szeretett hazánk lakossága bemutat, az bármely kormánynak is becsületére válna. Minden drámában van valami személyes, így ebben is, hiszen úgy keveredtem bele a tegnapi havazásba, hogy…..
A Fásy Birodalom visszavág! A mulatós műfaj kopaszodó királya durva gyomrost vitt be a napokban a hazai médiaiparnak: a Nóta tévén indította újra az ATV-ről száműzött könnyűzenei celebgyárát, a Fásy Szupersztár Tehetségkutatót. A hétfőn és szerdán este 8-kor…..
Mandiner blog Csá, Alex! 2013.03.05 14:01:00
Nem mintha számítana, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Tánc- és Rémdalfesztiválon. Az országimázs építésének lehetősége elhanyagolható: az indulókból, de még a győztesekből is ritkán lesz nemzetközi sztár. A dalok nagy átlagban vagy iszonyatosan idióták,…..
Hogyan próbálják kijátszani az önkormányzatok az Alkotmánybíróság határozatát. Zord valóság az utcán.  Az Alkotmánybíróság 2012. novemberi határozatával megsemmisítette a közterület életvitelszerű használatát büntetni rendelő jogszabályt, valamint azt a rendelkezést, mely lehetővé tette, hogy az…..
„Naponta háromszor megváltják a világot, de nem tud-/nak gyufát se gyujtani, ha így megy tovább, / nem törődöm vélük.” (József Attila: József Attila)   Van egy karakter, amely önmagát magyarázza.  Nincs szükség gúnyra, még finom iróniára se, hogy azt lássuk,…..
kvpsgb (törölt) 2013.02.04 12:36:34
@kvpsgb: Mielőtt még nyakamba akasztanának egy plágiumpert, kijelentem, hogy ezt a rendkívül elgondolkodtató kérdést "qrisz" kollegának köszönhetjük. :)
E napokban a gyerekeink csinálják a politikát. És hát lássuk be: jobbak, mint mi. Ebben is. Nagyon szégyellném magamat azok helyében, akik törvénysértéseket emlegetnek, meg arra tesznek körülményeskedő utalásokat, vajh melyik párt kottájából játszanak a napok óta…..
Egy korszak érhet véget. San Franciscóban be akarják tiltani a nudizmust, ahol eddig bárki kedve szerint megjelenhetett közterületen ruha nélkül.  Most azonban a városi tanács egyik tagja, a demokrata párti Scott Weiner a hozzá érkező panaszok miatt megelégelte a szemérmetlen…..
LMP: Háromkulcsos szja-t! Nagy örömmel olvastam az amúgy még sajnos mindig fideszhívő Mandineren, hogy a gazdagoknak kedvező, a költségvetésen elképesztő lyukat ütő, a nincsteleneket még nagyobb nyomorba taszító egykulcsos adó eltörlése lesz a demokratikus ellenzék első…..
Zászlót bontott az a közös civil szerveződés, amely nem csak az orbáni hatalom leváltását, a jogállamiság visszaállítását, új garanciáinak megteremtését tűzte ki célul, hanem politikai korszakváltást ígér, olyan változást, amelynek eredményeként hazánk újra élhető…..
Aki lemaradt, még nem maradt ki - október 23-án bárki nyugodtan csatlakozhat akár a Milla és Szolidaritás, akár a III. kormánypárti tüntetéshez, vagy más szóval "békemenethez", de Jobbik is beszáll a programkínálatba, központi ünnepi nagygyűlését a Deák téren…..
„A torkánál ragadta meg a kérdést Pelikán elvtárs...Angol Park? Hogy az angol imperialista világbirodalom röhögjön a markába??Egy frászt!! Vidámpark! Ez kell a dolgozóknak!″/Bacsó Péter: A tanú/ Vége a fővárosi Vidámparknak, november 4-én végleg bezár az intézmény, az…..
Kevesen tudják, hogy Kínában nincs kommunizmus. Sőt szocializmus sincs. Szoktam mondani, hogy Kínánál kapitalistább ország kevés van a Földön. A Kínai Kommunista Párt a 18. kongresszusára készül. Ebben nincs semmi különös. A különösség az, ami mögötte van. A jelenlegi…..
kvpsgb (törölt) 2012.09.29 09:29:36
@krausz2: Mi is eltartunk egy pár ingyenélő pártot és mégsem örülünk neki.
És lám...
Nem is vagyunk sikeresek!

Itt van a kutya elásva kéremszépen!
Európa országainak többségében szélsőjobboldali pártok gyűjtik be a válság protestszavazatait – nem úgy Németországban, ahol ez az ideológia tabunak számít (leszámítva a neonáci NPD-t és társait). A németek mostanság kalózokat szavaznak be sorban a tartományi…..
ProgBlog Félázsiai népség 2012.07.26 16:50:09
„Moslék-ország, hajh, cudar ország,Hajh, Hortobágy, zsír-szívű rém;Hajh, Átok-város, Redves-ugar:Piszok-hazám, mit kapaszkodsz belém?” Karinthy Frigyes: Moslékország (az Így írtok ti-kötetből) - 1912   Nap mint nap új információkat árul el önmagáról Orbán Viktor.…..
Elveszíthetnék az állami albérletet, elvehetnék tőlük a gyerekeket és végső esetben akár börtönbe is kerülhetnének azok a problémás családokban élő szülők, akik nem tartanak be bizonyos alapvető társadalmi normákat - Nagy-Britanniában. A brit kormány a tavaly…..
Mint mi is megírtuk, az HBO Trónok harca című sorozatának első évadában volt egy olyan jelenet, amiben karóba húzott fejeket mutogattak, köztük egy olyat, ami kísértetiesen hasonlított George W. Bush egykori amerikai elnökre. A kábelcsatorna gondjait az is tetézte, hogy a tizedik…..
Teadélután Grexit 2012.06.16 15:05:00
Tisztában vannak-e azzal a görögök, jelen helyzetben milyen rendkívül súlyos következményei lehetnek tetteiknek?Hogy a politikusaik nincsenek, arról mér rég meggyőződhetett Európa és az Unió nagyobbik része. A gazdasági körülményekre fittyet hányó nepotizmus és ebből…..
A Hollywood Reporter bevállalós easter eggként ünnepelte, hogy a Trónok harca első évadának 10. részében a főszereplőket előszeretettel lenyakazó Joffrey király karóba húzott fejgyűjteményében a hajmetálos George W. Bush is ott volt Mordane septa mellett: Bár a Bush-fejen az…..