Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oszteopata

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Tizenöt éve félrekezelnek 2012.01.28 09:14:00
TISZTELT PRAXISBLOG!   15 éve szenvedek ÁLLANDÓ ÉHSÉG korábban DEPRESSZIÓ miatt.A depressziót fogamzásgátló(TRI-REGOL) okozta, az állandó éhséget pedig a PROZAC nevű antidepresszáns.Azóta is szenvedek, az állandó éhség azt jelenti, hogy 0-24 óráig üres a gyomrom, azt…..
Oszteopata 2012.01.29 21:50:16
Praxis Meghalt a szerelmem 2011.12.30 11:29:00
Nem egyedi a történetem, tudom. De attól még mélységesen szomorú, mi több, tragikus.Az év elején történt meg velem, s a Szerelmemmel a saját otthonunkban. A Szerelmem meghalt. Akkor, év elején. Nem kellett volna így történnie.   Most úgy nagyjából elképzelem a sok -…..
Praxis Meggyilkolták a kisbabámat 2011.12.17 13:09:00
Tisztelt praxis!   László kórházról szeretnék pár szót írni. Ez év március végén kerültem be a kórházba 35 hetes terhesen hányással és nehéz légzéssel. Infúzióra kötöttek, majd közölték velem, hogy nyugodjak meg, mert meg fognak gyógyítani. De sajnos nem így…..
Tisztelt Praxis blog! Egy régi történet. Családunk egy Budapest környéki településen lakott, de volt Kecskemét mellet egy kis tanyánk, ahol nyaranta disznót, csirkét neveltünk saját ellátásunkra. Egy 1991 júliusi napon édesapám a tanyán rosszul lett. Bevitték a Kecskeméti…..
Tisztelt Praxisblog! Jó egy éve vagyok többé-kevésbé rendszeres olvasójuk. A velem történteket osztanám meg Önökkel. Azt remélem, hogy az egészségügyi rendszert jobban ismerő kommentelőktől megtudom, hogy valóban így kellett döntenie az orvosnak, vagy inkább slendriánul…..
Praxis Öreg, mit várunk mégis? 2011.12.05 06:00:00
Tisztelt blog! Az előbbi levelem elszállt valamiért, megpróbálom újra. Bár nem tudom, van-e értelme, mivel eltelt 10 év a történtek óta. De úgy érzem tartozom édesanyánknak ezzel. Mert nem kellett volna így történnie.   Tehát: egy májusi napon mama összeesett a kertben,…..
A derkam egy ideje nem fáj. Viszont három hete fáj a hátam. Pontosabban az utolsó nyaki és az első háti csigolya találkozásánál érzem a fájdalmat. Úgy kezdődött, hogy egy fagyos reggelen az utcai kapu kinyitása közben megszorult a rögzítő rekesz. Így hát rántottam rajta…..
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     T. Blog!   A sürgősségi…..
Hatvanévesen mentem nyugdíjba 41 évi egészségügyben eltöltött munka után. Feleségem is hasonló munkakörben dolgozott. Velem együtt ő is nyugdíjba ment, hogy a születendő hatodik unokánk  érkezése körül lányunknak segíteni tudjon. Sajnos neki gyakran fájnak az izületei,…..