Regisztráció Blogot indítok
Adatok
claim

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mthrfckr olvasónk kicsit kiborult a fenti Tények-riport láttán, mert ugye a Tények a saját, vituális szeméből Kiskunfélegyházáig húzódó gerendát nem látja az utcai árusokéból kilógó szálka miatt. Ez tényleg vicces, és meg is írjuk, de mi nem vetünk követ a Tényekre emiatt (legalábbis én nem), mert…..
A How I Met Your Mother (nálunk: Így jártam anyátokkal) című sitcomról már többen elmondták, hogy tulajdonképpen egy jól sikerült Jóbarátok koppintás, egy központi motívumra (Ted és a jövendőbeli feleségének (nem) találkozása) felhúzva, de emlékeink szerint még senki nem…..
claim 2012.01.24 09:57:30
Félidejéhez közeledik a NER kormányzása. Már eddig is annyi mindent megvédett nekünk (manyupok, demokrácia, jogállam, forint, közmédia függetlensége stb.), hogy ismerőseim úgy gondolták, átvesznek egy kicsit a kormányzat terheiből és maguk védik meg a megtakarításukat.…..
claim 2012.01.05 12:08:40
@Kettes: ok, köszi. Pont most folytattam volna Béccsel, amikor szembe jött velem a poszt, és a 3 km alapján közelebbi településre gyanakodtam, azért is kérdeztem rá. Egyébként is euróban akartunk számlát nyitni, úgyhogy rosszul írtam itt, nem devizaszámla lett volna.
Nefogazz! Térjünk a tárgyra 2011.10.24 08:58:00
 A mondás szerint nem mindegy, hogy a szopott fasz melyik végén állsz. Én imádok a másik végén állni (persze csakis szexuális értelemben), mert szopni alapvetően jó, de van néhány alapszabály, amit nem árt figyelembe venni:  1.       1.…..