Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrDemokrata

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gréczyblog Kedves Bőhm András! 2013.02.11 07:52:57
Olvastam a hvg.hu portálon megjelent írásodat http://hvg.hu/velemeny/20130208_Aki_nem_birja_abbahagyni , amely a a változatosság kedvéért megint gyurcsányozik egyet. Több ismerősöm is mondta, hogy nem érdemes rá válaszolnom, elvégre, már nem vagy a politikai palettán, és…..
MrDemokrata 2013.02.11 19:12:41
@camilló: Azt gondolom barokkos túlzás párhuzamot vonni a szocialisták és a Fidesz közé. Ugyanis Orbán a kétharmados válsztási győzelme után,/ellentétben az akkori szocialistákkal, akik szintén rendelkeztek a 2/3-s többséggel/ azonnal kiépítette diktatúrát. Miniszterelnöki kinevezése ,törölte Magyarországról a jogállamiságot és más diktárokhoz méltón alapított magának a feudalizmus mintára hajazó saját Magyarországot. A Fidesz hazug volt ellenzékben és hazug most kormányzati tényezőkéntis.
MrDemokrata 2013.02.11 20:25:03
@camilló: Számomra megfelel a tisztes alku és készségesen hajlok arra, politikusi definícióra, miszerint a politikusok hazudnak. Megerősítésként a kommunikációjuk amatőr voltára, éppen mos hallgattam Gyurcsányt, amint dicsérte Orbán Uniós sikerét, amely szerint tisztességes eredményt ért el és a jelenlegi helyzetből a lehető legtöbb pénzt hozta haza. Ebben az esetben viszont miért kell fényezni egy tisztességes eredményt? Ki érti, hogy a a politikai ellenfelet miért kell méltatni?! Demokrata az Istenadta? Tökéletes demokráciáról viszont még sehol nem hallottam.
MrDemokrata 2013.02.11 20:48:01
@HanSolo90: Sajnos nem tudom a kérdéseit megválaszolni ugyanis nem vezetek DK-s fórumot és moderátor se vagyok. Azt viszont tapasztalatból válaszolhatom, hogy az ott kommentelők többsége békés természetű ember és csak abban az esetben zárnak össze, ha aljas szándékból provokálják őket a jobbikos trollok. Azt gondolom, ahogy más politikai családhoz tartozó szavazókat se kell a szavazataikért befolyásolni", úgy a DK-s tagságnak is meg van igaz meggyőződése az általuk választott pártról.
Nincs minden rendben a Balsai-jelentés szocialista fogadtatása körül. Négy MSZP-s képviselő ugyanis megszavazta a 2006 őszéről szemrebbenés nélkül hazudó tákolmányt. Balsait azóta alkotmánybírói poszttal fizette ki Orbán, fia pedig a nemzeti ünnepet feldúló alakokat védte a…..
MrDemokrata 2012.03.15 14:32:15
@fran7: Miért rettegitek Fletót, hiszen a kisember veletek van, vagy tévednék?:)