Regisztráció Blogot indítok
Adatok
realb

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sólyom Air új dilemma elé állítja patriotizmusra hajlamos honfitársainkat: mennyire magyar az, ahol a tulajdonosok ugyan magyarok, de közel-keleti befektetők finanszírozzák a céget? És ez a vállalkozás mennyivel nemzetibb, mint más multi? Ráadásul szkeptikus a magyar – nehezen…..
"Albérletbe nem megyek, mert akkor 25 évig fizetek és a végén még mindig nincs lakásom!" "Lakásra nem veszek fel hitelt, mert a teljes futamidő alatta a többszörösét kell visszafizetni!" Egy-egy érv a saját lakás és az albérlet mellett. A két tábor a vitában itt…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
realb 2012.11.02 15:29:32
Zászlót bontott az a közös civil szerveződés, amely nem csak az orbáni hatalom leváltását, a jogállamiság visszaállítását, új garanciáinak megteremtését tűzte ki célul, hanem politikai korszakváltást ígér, olyan változást, amelynek eredményeként hazánk újra élhető…..
DopeManTV Tényező lettem... 2012.10.22 11:34:31
 Hiába próbáltak jelentéktelen színben föltüntetni a MILLÁS "haverok", a jobboldali média vagy éppen egyes baloldali tényezők, sajnos nem jártak sikerrel.  Pityinger DopeMan László immár a közélet kikerülhetetlen tényezője lett.  Elég volt egy jól sikerült…..
Határátkelő Élet a Malév után 2012.10.22 06:54:00
Idén tavasszal érthető módon hatalmas vihart kavart Magyarországon a Malév megszűnése. Egy ideig rengeteg szó esett arról, hogyan tudnak majd elhelyezkedni a munkanélkülivé vált pilóták, légiutas-kísérők és egyéb szakemberek. Nos, jelentem, mai szerzőnk, Wingsfly gyorsan…..
realb 2012.10.22 13:43:32
Lázár János és Rogán Antal megtalálta a gyógyírt a sacc/kb 1500 milliárdos adósságot maguk előtt görgető önkormányzatok számára. Semmi káprázatos varázslat, semmi radikálisan új módszer, csak a régi nóta: majd kifizetik az emberek."Mi az önkormányzati…..
realb 2011.10.23 09:37:04
@regress:

"popocatepetl,és a többi oxigénhiányos,mi ez a csend???elmenekült a vezéretek,ti meg óvóhelyre vonultatok?"

Persze hogy nagy a csend, ezt már igen nehéz kidumálni. Maximum azzal próbálkozhat még egy-két eltévelyedett hogy a zelmútnyócevben forráselvonásokkal súlytották az önkorikat, illetve micsoda beruházások valósultak meg. Ezeknek persze nem sok közük van a felhalmozott adósságokhoz. Miért is?
1.) Közel sem volt akkora forráselvonás mint amekkora hiteleket vettek fel
2.) Pont a Fideszes városvezetések adósodtak el a legjobban
3.) A fejlesztések (aminek java haszontalan, arra volt jó hogy a slepp megszedje magát rajta) költségeinek javát uniós forrásból fedezték, amennyiben az önerő mértékére lehetne fogni a felgyülemlett adósságot akkor felhőkarcolóknak és mágnesvasutaknak kellene lennie ezen városokban (Hódmezővásárhely, Esztergom, Szolnok. Kaposvár, stb...).

A pénzt eltapsolták. tömték vele a pártkasszát és saját illetve a haveri kör zsebeit. Türelmi idő lejárt, fizetni kellene vissza a frank alapú kötvények részleteit (tudjuk, rájuk kényszerítették a bankok meg a zelmútnyócév), forrás semmi, majd zemberek. Sajnos nincs sok lehetőségük, fizetni kell vissza az eltapsolt pénz részleteit, mi meg belepusztulunk. Majd elfelejtettem, ezeknek a kötvényeknek a futamideje 30 év, unokáink is ezt fogják nyögni.
realb 2011.10.23 09:56:08
@szerénységem:

Közelmúltban láttam egy kimutatást az adósság mértékeiről városonként. Van az harmincegynéhánymilliárd is... ami a frank erősödésével napról napra nő.