Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nairatma

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kapanyél Lúdtollal a tetvek ellen 2012.05.23 08:30:00
Zsenge hajtás, meleg és nedves környezet – ilyen a levéltetvek édeni kertje. A kellemetlen kis dögök szerencséjére mostanában arany életük van: vidáman sokasodnak, és máris sorakoznak a hajtások éppen növekvő zsenge végén. Nem szabad szünetet tartani az ellenük…..
  Kedves Urbanista!    Nem tudom, hogy ez érdekes-e. A csatolt képeket a Síp utcában fényképeztem (Wesselényi sarok, Budapest, VII. kerület). A két képen ugyanannak a táblának a két oldala látható. Egyébként ez egy keskeny utca, semmi esetre sem férne…..
nairatma 2012.05.22 11:15:47
@Olgicsq: ha megfordítod a táblát, akkor is ugyanaz a helyzet, mert mind a két oldalon van egy ugyanolyan nyíl.
Androlib blog. Bipp! Adós, fizess 2012.05.18 15:05:00
Egy ideje a levegőben lóg a hívások, sms-ek és mms-ek megadóztatásának tervezete, ami azért kellemetlen, mert a tavaly  kivetett telekom adót még képesek voltak a szolgáltatók benyelni, az idei fekete levest viszont már nekünk kell meginni.     A T most küldött…..
A tűzfalak fényfestése klassz dolog, de nem épp egy maradandó műfaj. Persze fel lehet venni videóra, de egy vetítés levetítése az már-már olyan abszurd, mint amikor tűzijátékot közvetít a téve - lehetőleg több csatorna egyszerre. A Király utcában azonban megfogták a dolog…..
    Egyszer már elvesztettem ezt a lakást egy géphalál miatt. Most, hogy megint belebotlottam, iktatom is gyorsan. A skandináv indusztriál-vintage stílus gyakorlatilag minden elemét felvonultató otthont Koppenhága Vesterbro negyedében, egy néhai autószerelő…..
Évekkel ezelőtt kiment a divatból, és azóta sem jött vissza a dinamós világítás, pedig a keményvonalas kerékpárideológusok szerint a százötven éves találmány lenne az igazán ideális megoldás a sok környezetszennyező hulladékot termelő elemes lámpák helyett. A téli…..
nairatma 2011.10.23 09:00:16