Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bootyi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: HVG.hu/Stiller ÁkosA kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt jöhet az újabb megszorítócsomag, ami az egykulcsós adó, az IMF-vel való nem megálapodás és a többi igazi unortodox lépés miatt kerülthet bevezetésre. Az intézkedések forrása a portfolio.hu: 1. EU-s…..
bootyi 2012.10.05 18:59:36
@bootyi:
A bankok ugyanis a hitelfelvételnél ügyeltek arra, hogy szerződésben rögzítsék (kivétel nélkül): habár nem a hitelező a tulajdonos, mindenhez a jelzálogbirtokos bank engedélye kell, azonban minden teher (így a vagyonadó is) a hitelfelvevőt terheli teljes egészében (a benki jelzáloggal terhelt vagyonrészre is). Hiába papíron alig van tulajdonrésze, az egész teher őt terheli.

Milyen alapon?

Botyi
Kezdjük azzal, hogy nem létezik olyan, hogy szakértői kormányzás. Egy kormánynak jó esetben vannak szakértői, ez alapfeltétele a jó kormányzásnak, ad absurdum ülhetnek a kormányban bizonyos területek szakértői is. A szakértők feladata azonban alapvetően a demokratikusan…..
bootyi 2012.01.17 19:30:51
bootyi 2012.01.17 19:34:22
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Forrás: thelocal.de KOMMENTÁR Német kancellár talán a világháború óta nem beszélt ilyen nyíltan arról, hogy veszélyben az európai béke.    A mostani EU csúcs tényleges döntéseinél is fontosabb jelzés az, amit Merkel kancellárnak a…..
bootyi 2011.10.28 18:51:54
@waszabi: Természetesen túlzó, ill. annak tűnhet Merkel kijelentése. Te a racionalitást keresed. Végiggondoltad, hogy csak az utóbbi száz évben indult háborúknl, minden esetben racionalitás döntött??
Pl. egy trónörökös miatt lett első vh??
Tudod, mi kell a háborúhoz? Sok elégedetlen ember. Elégedetlen, könnyen lázítható, kilátástalan ember. Közel járunk sajnos ehhez.
bootyi 2011.10.28 19:13:36
@bucbuc: Én is nagyon "magyaros" vagy "patópálos" nyugalomnak érzem azt, ahogy az országunk biztonságához viszonyulunk ebben a hatalmas germán-szláv, részben réto-román tengerben. Miértünk sztem senki nem állna ki. Természetesen a túlzott fegyverkezés is értelmetlen lenne, de azért a NATO-ban is csak megbízni (eddig az EU-ban bíztunk így meg) nem lehet.
bootyi 2011.10.28 19:20:28
@odamondó: Nekem görög napi kapcsolatban lévő ismerősöm van. Köszönöm, hogy megerősítessz, és helyre teszel itt néhány agyat. Őket most oda szorítják, ahol mi soha nem voltunk. 200-ból könnyű elvenni 50-et, vegyél el ennyit 80-ból, mikor a megélhetés 80. Ez a különbség. És igazuk van a szlovákoknak, amikor azt kérik, a görögök válságát segítsék.
Nálunk az elvonás, ami a görögöknél most kezdődik, 2008-ban ELKEZDŐDÖTT.
Új MÁV blog Furcsa kaland 2011.10.28 12:14:06
Az oldalmenüben található gyorsbeküldővel érkezett a következő levél, amihez nem igazán tudunk hozzászólni, mivel kicsit furcsa ez a történet. A beküldő ugyanis megvette a jegyet a testvérének, amire a kiadáskor rossz dátumot írtak, így a testvért megbüntették.…..