Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nollipap

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KARD Ne bántsátok 2012.03.31 20:42:00
Ne bántsátok. Ő is csak közülünk való. Ő is csak addig nyújtózkodik, amíg a takarója ér. Az persze más, hogy az ő takarója címeres, és nem az óvodai jele van belehímezve, pedig talán az volt az utolsó dolog amit helyesírási hiba nélkül le tudott rajzolni. Ne bántsátok, ő…..
nollipap 2012.04.01 13:47:47
Mindenkinek!
Mindenkinek, aki még emlékszik arra, milyen írással is indult ez a poszt, idézem a lényegét: „Ha ezt is lenyeljük - márpedig le fogjuk - akkor egy kicsit megint gyengül a tartásunk, holnaptól egy kicsit megint többen mondják majd, hogy leszarom a politikát, leszarom az egészet, nem szavazok, nem tüntetek, minek...”.
Egy másik blogban valaki már emlékeztetett ezzel kapcsolatban Kertész Ákosra, aki a magyar emberek genetikai alattvalóságát íróként, elméleti szinten fejtegette, amivel óriási felháborodást keltett - főleg azok között, akik meg sem próbálták megérteni, miről is beszél, és miért.
Vegyük már végre észre: Orbán Viktor régen Kertész Ákos előtt felismerte a magyar néplélekben gyökerező genetikai alattvalóságot és ezt a tudását át is ültette egy másik dimenzióba, a napi gyakorlatban alkalmazza teljesen gátlástalanul és nagyon is sikeresen!
A genetikailag alattvalóként kezelt magyar zemberekkel szerinte mindent le lehet, és idáig le is tudott nyeletni, hagy ne soroljam a példákat az Alkotmánybíróság és az Alkotmány kiherélésétől kezdve akármeddig.
Egész rendszerét arra építette-építi fel, hogy a magyarnak kell egy Szeretve Tisztelt És Imádott Nagy Szent Vezér, akiben 100%-ig HISZ, és birkaként, gondolkodás nélkül követ (hogy birka vagy disznó, lényegtelen, csak annyi különbség, hogy béget vagy röfög, legel vagy moslékot zabál). Figyelem: nem önálló gondolkodáson és racionális mérlegelésen alapuló elfogadásról, hanem szinte vallásos értelemben vett HITről van szó, ahol is az értelem, a gondolkodás szóba sem jöhet! A zembereknek nem kell az agyukat tornáztatniuk, ez a testrész teljesen fölösleges, használata kerülendő, van O.V., aki mindent tud és a lehető legjobban megold helyettünk, értünk és nekünk.
Most úgy tűnik, az (eddigi) erkölcsi mélypontot jelentő Schmitt-ügy torkunkon való letuszkolásától elég erősen öklendezni kezdtek a zemberek, még a különben mindennyelő elkötelezett/lekötelezett jobboldaliak is, pedig nagyon működik az agymosás. A köztévé minősíthetetlen és alulmúlhatatlan Schmitt-Obersovszky produkciója, valamint a Vasárnapi Újság vele vetekedő szintű riportja is segít talán abban, hogy az alattvalókból végre gondolkodó EMBEREK váljanak.
nollipap 2012.04.02 08:32:10
@Lepényhal:
1.) @Lepényhal kitűnő példát szolgáltat a mindhalálig HÍVŐ, és ezért minden önbecsapásra kész lelkialkatról. Ha valakitől, hát tőle nincs értelme semmit sem kérdeznem.
2.) Nem volt, nincs és nem is lesz kedvenc pártom.
3.) A hozzászólás annyira nem a témáról szól (szerintem készakarva mellébeszél, fixa ideáit írja le immár sokadjára, hogy legalább magát meggyőzze), hogy sajnos nincs mire reagálnom.
Karakán, fasza magyar gyerek ez, kicsesztek vele, de most ő is odavág. Na nem a hatalommal visszaélve, hanem emberi kvalitásait mozgósítva. Még most, 70 évesen is. Nézzük higgadtan, próbáljuk meg felfogni és érdemben vizsgálni Schmitt Pál érveit. (Nem könnyű.) Tisztázzuk, hogy…..
nollipap 2012.03.31 14:09:36
@Lacdelo:
Teljesen egyetértek, de én a Kertész Ákos által leírtakkal a hasonlatosságot egy kicsit másképpen fogalmaznám meg.
A magyar emberek genetikai alattvalóságát ő csak írói (elméleti) szinten fejtegette, amivel óriási felháborodást keltett - főleg azok között, akik meg sem próbálták megérteni, miről is beszél, és miért.
Orbán Viktor viszont már régen Kertész Ákos előtt felismerte a magyar néplélekben gyökerező genetikai alattvalóságot, és ezt a tudását át is ültette egy másik dimenzióba: a napi gyakorlatban alkalmazza teljesen gátlástalanul és nagyon is sikeresen!
Egész rendszerét arra építette-építi fel, hogy a magyarnak kell egy Szeretve Tisztelt Nagy Szent Vezér, akiben 100%-ig HISZ, és birkaként, gondolkodás nélkül követ (hogy birka vagy disznó, csak annyi különbség, hogy béget vagy röfög, legel vagy moslékot zabál, egyébként teljesen egyre megy). Figyelem: nem önálló gondolkodáson és racionális mérlegelésen alapuló elfogadásról, hanem szinte vallásos értelemben vett HITről van szó, ahol is az értelem, a gondolkodás szóba sem jön! A zembereknek nem kell az agyukat tornáztatni, ez a testrész teljesen fölösleges, használata kerülendő, van O.V., aki mindent tud és a lehető legjobban megold helyettünk, értünk és nekünk.
Ezért nem kellenek kiművelt emberfők (lásd 16 évre csökkentett kötelező oktatási korhatár, a felsőoktatás diszkriminatív átalakítása…), csak bólogató szamarak – elnézést, hogy nem tudok szabadulni az állati hasonlatoktól.
A genetikailag alattvalóként kezelt magyar zemberekkel szerinte mindent le lehet, és idáig le is tudott nyeletni, hagy ne soroljam a példákat az Alkotmánybíróság és az Alkotmány kiherélésétől kezdve akármeddig.
Most úgy tűnik, az erkölcsi mélypontot jelentő Smitt-ügytől elég erősen öklendezni kezdtek a zemberek, még a különben mindennyelő elkötelezett/lekötelezett jobboldaliak is, pedig nagyon működik az agymosás. A köztévé minősíthetetlen és alulmúlhatatlan Smitt-Obersovszky produkciója is segít talán abban, hogy az alattvalókból (jó értelemben vett génmódosított) EMBER váljon.
A plagizálás ténye nem csak egy személy elmarasztalását jelenti, hanem annak a közösségét is, amelyben ez a munka elvégeztetett – állítja Bazsa György. A MAB elnöke szerint egy ilyen eset miatt az illetékes intézmény nemzetközi megítélésén is csorba eshet. A…..