Regisztráció Blogot indítok
Adatok
caaar

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor nekifutottunk az évnek, akkor az egész ország lázba került, hiszen a kormány bejelentette, majd egy hónapig a csapból is keményen nyomatta a Propagandát, miszerint minden magyar család, aki képes min. 3 gyereket összehozni valamikor az elkövetkezendő 10 évben, kapni fog 10M állami támogatást…..
caaar 2016.06.22 07:57:23
Kedden és szerdán ülésezik az Országgyűlés, és a tervek szerint szó lesz az Uber betiltásáról is. A képviselők Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter törvényjavaslatát fogják megtárgyalni, ami lehetővé tenné, hogy a hatóságok blokkolják az alkalmazást, és hogy elvegyék az uberes sofőrök…..
caaar 2016.05.18 00:28:30
@nu pagagyí: ebben az országban csak egy dolog számit minél ocsobb legyen minden, mert semmi mást nem mutat fel uber barátunk csak az alacsony árat! Persze feketén könnyű! Ubereztem lerobbant koszos 15 éves auto, suttyu amator sofőr... No taxit is láttam már koszosan, de azért a legtöbb tiszta! Egy csomo rendelet szabályozza milyen auto lehet taxi! A sofőrök B102 esek minimum!! Ha baleset van ne adj uram kontrolálható!! Ja és a legtöbb társaságnak van appja! + diszpécser! A taxi hiányos időkben pl szilveszter az uber 6x szorzóval dolgozott!!! Szóval sok null a Taxi javára! Ja kérem 280ft egy km?!?! Menj taxiz külföldön! Rá jösz olcsó itthon a taxi!! Piac gazdaság!! Miért nem 10ft egy kg kenyér? Mindennek meg kell fizetni az árát!! Élni és élni hagyni!! Lehetne mégjobban szabályozni? Biztos! De az Uber féléknek nincs itt helye! Nincs helye tisztességes gazdaságban! Ja de ocso!! Sajnos az egyszerű ember csak ezt látja!! Mégha nem is igaz....