Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lópicigáspár

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV5 - 1X37 2011.10.19 14:35:00
Azt hiszem, itt az ideje köszönetet mondanunk Cristofelnek, hogy - tudtán kívül- a hátán cipeli az öfiket, ha pusztán a mellényes szociopata mesterkedéseit kéne estéről estére néznem, már tökön szúrtam volna magam. Ébredezünk, Serit és Gergőt előbb-utóbb műtéti úton kell…..
lópicigáspár 2011.10.22 12:07:05
@fkangi: Na ez az, nem kell emiatt kizárni, az RTL a szigorú erkölcsű médiahatóság miatt azt kommunikálja a külvilág felé, hogy most nagyon figyeltek arra, hogy nehogy pornós vagy prosti kerüljön be a villába. Ennek ellenére mégis. Valahogy sose jön össze ez nekik, ki érti ezt.
Elárulom, a szereplők egy részét nem a jelentkezőkből válogatták be, hanem direkt castingon, azaz a csatorna kereste meg őket, hogy szerepeljenek.
Ilyen lehet Péter, Attila, Gergő és Vera is. Sőt szerintem Eszter és Dya is. Dya playboy modell volt, médiás kapcsolatokkal. Gergő a húga révén, Attilának is voltak média közelében haverjai, Péter eleve belső ember, Vera pornós, gondolom egy ügynökség ajánlotta. Eszter is gyanúsan került be így a végén egy ráadás emberként.
Az RTL mindent tudott a szereplőkről, efelől nincs kétségem.
Évekkel ezelőtt kiment a divatból, és azóta sem jött vissza a dinamós világítás, pedig a keményvonalas kerékpárideológusok szerint a százötven éves találmány lenne az igazán ideális megoldás a sok környezetszennyező hulladékot termelő elemes lámpák helyett. A téli…..
lópicigáspár 2011.10.22 11:07:43
A biciklimen volt dinamó, de megadta magát esőben, egyszerűen csúszott a keréken, majd kiégette az első lámpát, aztán hazavágta a hátsó izzót.
Azóta van hátul egy 300 forintos kínai 2 AAA elemes LED-es lámpa, amibe Ni-MH akkut tettem, nagyon messziről látszok vele és évente 2-szer töltöm.
Elől van egy 1400 forintos LED-es lámpa 3 AAA elemmel megy, abba is tettem Ni-MH akkukat, hetekig látszok vele, mondjuk látni annyira nem látom az utat már pár nap után, mint a dinamós első lámpával, de a szembejövőt vakítja, ha túl magasra állítom. Elemet venni a legnagyobb hülyeség, drága hosszú távon, környezetszennyező. Ugyanazok a Ni-MH akksik évek óta szolgálnak.
Városba tökéletesen elég ez a szett, mellette első fehér és piros hátsó prizma, küllőprizma mind a két keréken, van egy sárga mellényem is, de azt nem szoktam városban használni az egész láthatósági felszerelés 5000 Ft alatt volt. Ennyit megér az életem, eléggé utálnám magam, ha ilyen filléres dolgok hiánya miatt nyomorodnék meg egy balesetben.
Látok sok biciklist, akiknek még fék sincs felszerelve, nem hogy lámpa, nem sajnálnám, ha elülnék őket. Kőkeményen kellene bírságolni őket, ha már pár ezrest képtelenek költeni a biztonságukra.
Ja, és az a legdurvább, amikor bicikliúton jön szembe egy sötét ruhás hülyegyerek nagy sebességgel kivilágítatlanul. Ők nem tudom mit gondolnak magukról...