Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Velvet98

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
XIA 2018 legjobb K-pop-dalai 2018.12.25 18:33:35
A 2018-as év bővelkedett K-pop-meglepetésekben, hiszen a BTS révén gyakorlatilag nemzetközi forradalom ment végbe, obszkurus underground mozgalomból, "kuriózumból" ismert zsánerré nőtte ki magát a K-pop. Hogy ez kinek mennyire tetszik, az más tészta, de tény, hogy a K-pop még azok radarjára is…..
Korábban már foglalkoztunk a továbbtanulással, de most ideje újra elővennünk a témát, ugyanis december 22-én hirdették meg a 2018. szeptemberében induló képzéseket és ha valaki animációt szeretne tanulni, több felsőoktatási intézmény közül is választhat. Alább vázlatosan összeszedtük, hogy hányféle…..
Sziasztok! Nos tehát itt az alkalom hogy a 20 kedvenc filmem után most megosszam veletek azon filmek listáját amikre a ma napg rágondolva felteszem a kérdést hogy hogy tudtam ezt a szart megnézni! Kezdjünk is neki! 20.Helyezett-Hófehér és a Vadász Hogy mi a baj ezzel a filmmel?…..
Szegasztok! Lassan vége nyereményjátékunknak, de előtte "Miklós" (Mykola) még éppen időben jelentkezett a Spice & Wolf című anime kritikájával! Jó szórakozást! "Következő animét azoknak a figyelmébe ajánlom, akik nyitottabbak a komolyabb és nem feltétlenül…..
Velvet98 2013.02.25 15:18:32
Sziasztok! Szerintetek melyik az a amcsi rajzfilmsorozat amit mostanában mindenhol emlegetnek? Amiből kismillió videót találsz a YT-bon ha rákeresel? Nem a Family Guy,Nem a South,Nem a Simpson Család. Hanem a legújabb My Little Pony sorozat. Őszintén megmondom engem sosem érdekelt az…..
Sziasztok! Épp fennt bókláztam Animeaddictson ahol is egy olyan cikket találtam aminek elolvasása után szó szerint lefordultam a székről egyrészt a röhögéstől másrészt a döbbenettől. Nem ritka hogy a szülők különleges neveket adnak a gyereküknek. Ez odáig még el is…..
Sziasztok! Nos elérkezett az idő hogy ismét hónap témáját írjunk,ezalkalommal én prezentálom nektek mivel Mangekyo sajnos nem ért rá. Úgy gondoltam ha már ő írt a mangakákról hónap témáját akkor a mostani témaalanyok legyenek a seiyuuk. Mivel hát ugye nincs anime…..
Szegasztok! Habár már írtunk mangakákról s anime stúdiókról, még nem írtunk Seiyuu-król, vagyis japán szinkronszínészekről. Úgy döntöttem, itt az idő a bemaradás behozatalára, s első alanyunk nem más lesz, mint Rie Kugumiya. Rie Kugumioya 1979-ben született,…..
Velvet98 2012.11.09 21:00:43
@viktor900: Egy halált, szinte mindenki oda meg vissza van érte. x)
Sziasztok! Az Időutazás mindig is foglakoztatta az embereket nem ,véletlenül hiszen ha vissza lehetne menni az időben meglehetne akadályozni sok mindent.Az más tészta ha mondjuk megváltoztatjuk a múltat akkor nem lesz-e még rosszabb a jövő? É egyáltalán lehetséges-e? A Legtöbb…..
Sziasztok! Hát igen eljött ez nap is,nem is gondoltam volna hogy megérem de ma büszkén kijelenthetem: MA VAN PONTOSAN 2 ÉVE HOGY AZ ANIME MANGA PALOTA BLOGNÁL VAGYOK! Komolyan nem hittem volna megérem. Ezalatt a 2 év nagyon sokat fejlődtem még jól emlékszem a legelső kritikámra…..
Sziasztok! Zombik! A Vámpír és a Szellemsztorik mellet ez a 3. legkedveltebb témája a filmeknek. Elég ha csak a Holtak Napjára vagy pedig a Holtak Hajnalára gondolunk vagy ott van a The Walking Dead sorozat amit nagyon istenítenek ráadásul nem is alaptalanul. Persze azért akadnak…..
Szegasztok! Biztos vagyok benne, hogy sokan szeretitek a krimit, s ha mégsem, akkor is találkozhattatok már a műfaj legjellegzetesebb képviselőivel, mint Sherlock Holmes, vagy Poirot. Habár régen mind a könyvek, mind pedig a filmek terén jelen voltak, sajnálatosan kifog veszni a műfaj…..
Sziasztok! Nos, mint ahogy ígértem ma egy ajánlott animéval jövök nektek, habár az ajánlott szó kicsit túlzás hiszen Detta-chan nevű olvasónk csak célozgatott rá én pedig úgy gondoltam hogy megnézem hátha valami még ki is sül belőle. Jöjjön akkor az Inu X Boku SS anime…..