Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bakibogi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a Zeitgeist c. film egyik állítása. Ebben azt állítják és bizonyítják is - ami sokunknak és persze egyre többünknek nem újdonság - hogy a keresztény vallás majdnem teljes egészében plagizálás, tehát egy nagy átverés. Ez sajnos a megdöbbentő igazság. A film egy az egyben rámutat és be is…..
Bakibogi 2011.10.24 10:31:38
@Könnyen elkaptuk, uram!:
1.Isten maga a szeretet! „szeresd ellenségeidet” szólt Jézus Egyébként etnikailag Jézus maga is zsidó volt.

2.Jézus szenvedett Poncius Pilátus alatt aki Tiberius RÓMAI császár "procuratori rangú helytartója volt". " A történettudomány mai állása szerint halálra ítélte a Názáreti Jézust, de az Újszövetség szerint e tettében politikai érdekek motiválták és jobb meggyőződése ellenére cselekedett (lásd: „...mosom kezeim...” szállóige)."
" Pilátus (...)engedett (...) a Jézus kivégzését követelő zsidóknak (amellett, hogy János 19,- 12 szerinti fenyegetést is érthette)" ezeket találtam internetes portálokon, remélem valamennyit segitett a megértésben.
Bakibogi 2011.10.25 11:30:56
@generál: "van, aki a mennyekorszagaert önként mond le a házasságról" Jézus
Kényes kérdés ez. Mindenkinek az ugrik be, nálunk miért nincs? Egy biztos: a legtöbb embert Kínában végzik ki a világon, majdnem annyit, mint az összes halálbüntetést megtartó országban egyszerre. Ezért rendesen "kapnak" is a kínaiak. A nyugati hatalmak azonban sokszor…..